Elisabeth Palomo

Elisabet Palomo - Respon.cat

Trajectòria professional: Elisabeth Palomo

Economista col·legiada, Executive MBA de UPF Barcelona, fa 20 anys vaig entrar a formar part de Grup SIFU, desenvolupant diferents direccions. Des de la Direcció Financera a Direcció de Negoci, impulsant el creixement i expansió de l'organització amb projectes empresarials i socials. Grup SIFU, empresa líder en Facilities Management i Facilities Services, oferint serveis de qualitat amb personal amb discapacitat.

En la actualitat sóc directora nacional, especialista en la Gestió de Consultoria de Responsabilitat Social i Diversitat als departaments de Comodities Responsables i Sostenibles per a tot el territori estatal.

Per aconseguir-ho, sempre he apostat per un alt grau de coneixement en la negociació i gestió de ambdós negocis, però sense perdre de vista el meus coneixements en aquestes àrees. Coneixements que també busco en el meu equip i que buscaré en les persones que en el futur formin part d’ell.

Tinc clar que l'èxit arriba quan es forma part d’un grup que treballa unit pel mateix objectiu. Això és el que m'agrada transmetre a qui m'envolta i que em motiva per intentar nous reptes cada dia.