- El proper 14 de desembre Accio organitza el primer "esmorzar d'innovació" amb l'empresa Valllformosa
- Aquests esmorzars volen sensibilitzar sobre la importància de la innovació a l’empresa
- Quins factors són necessaris per detectar oportunitats de millora?
- Hi ha algun mètode per fomentar noves idees en innovació?
- Com poden gestionar-se les innovacions incrementals i disruptives dins l’empresa?
Al primer esmorzar d’innovació a Sant Cugat del Vallès coneixerem el cas d’èxit de l’empresa Vallformosa, una empresa familiar dedicada a l’elaboració de vins i caves del Penedès.
Després d’un procés de professionalització dins de la companyia, Vallformosa va apostar per analitzar detalladament els seus processos fins que, finalment, ha apostat per un procés de millora continua que dona lloc a noves oportunitats i innovacions incrementals, tant de processos, com de producte i de model de negoci.
En Ferran Vilà, director d’Innovació i Desenvolupament de Negoci l’empresa, explicarà com ha sistematitzat la innovació amb la implementació de la millora continua i, recentment, ampliant-lo a innovació oberta, fet que ja ha permès a Vallformosa obtenir reduir de forma substancial reduir costos, entre d’altres beneficis.
Al final de la sessió hi haurà un cafè-networking amb tots els assistents per compartir les vostres experiències en innovació.
Programa
09.30h Benvinguda
Esadecreapolis.
09.35h Presentació dels serveis d’innovació
Enric Bayó, cap de Gestió d'Innovació d'ACCIÓ.
09.40h Presentació de l’empresa Vallformosa
Ferran Vilà, Innovation & Business Development Director.
10.15h Torn obert de paraules
10.30h Esmorzem amb Vallformosa, espai de networking
11.00h Fi de l’acte
Dia: Dimecres 14 de desembre
Hora: de 9.30 a 11.00h
Inscrpcions
Més informació aquí