Millora continua per innovar: el secret de Vallformosa

Captura de pantalla 2016-12-07 a les 8.51.55

  • El proper 14 de desembre Accio organitza el primer "esmorzar d'innovació" amb l'empresa Valllformosa
  • Aquests esmorzars volen sensibilitzar sobre la importància de la innovació a l’empresa

 

  • Quins factors són necessaris per detectar oportunitats de millora?
  • Hi ha algun mètode per fomentar noves idees en innovació?
  • Com poden gestionar-se les innovacions incrementals i disruptives dins l’empresa?

Al primer esmorzar d’innovació a Sant Cugat del Vallès coneixerem el cas d’èxit de l’empresa Vallformosa, una empresa familiar dedicada a l’elaboració de vins i caves del Penedès.
Després d’un procés de professionalització dins de la companyia, Vallformosa va apostar per analitzar detalladament els seus processos fins que, finalment, ha apostat per un procés de millora continua que dona lloc a noves oportunitats i innovacions incrementals, tant de processos, com de producte i de model de negoci.
En Ferran Vilà, director d’Innovació i Desenvolupament de Negoci l’empresa, explicarà com ha sistematitzat la innovació amb la implementació de la millora continua i, recentment, ampliant-lo a innovació oberta, fet que ja ha permès a Vallformosa obtenir reduir de forma substancial reduir costos, entre d’altres beneficis.
Al final de la sessió hi haurà un cafè-networking amb tots els assistents per compartir les vostres experiències en innovació.

Programa

09.30h Benvinguda

Esadecreapolis.

09.35h Presentació dels serveis d’innovació

Enric Bayó, cap de Gestió d'Innovació d'ACCIÓ.

09.40h Presentació de l’empresa Vallformosa

Ferran Vilà, Innovation & Business Development Director.

10.15h Torn obert de paraules

10.30h Esmorzem amb Vallformosa, espai de networking 

11.00h Fi de l’acte

Dia: Dimecres 14 de desembre
Hora: de 9.30 a 11.00h
Inscrpcions
Més informació aquí

About author

Us podria interessar també

Sense categoria

Presentació dels casos de bones pràctiques, a càrrec de Josep Maria Canyelles

Text de la presentació dels casos a la publicació Bones Pràctiques de Responsabilitat Social RSE.Pime 2015 Aquesta publicació, com la que es va fer al 2014, pretén reconèixer el paper actiu

Sense categoria

[Entrevista] Joan Cavallé, director de Caixa d’Enginyers “el context financer disruptiu afavorirà l’aparició de noves iniciatives de contingut social”

Amb motiu del Dia Internacional de les Cooperatives Respon.cat ha entrevistat a Joan Cavaller, director general de Caixa d’Enginyers. Joan Cavaller afirma que “en un context financer disruptiu com el

Sense categoria

MútuaTerrassa nova empresa membre de Respon.cat

MútuaTerrassa s’ha incorporat com a membre de Respon.cat, iniciativa empresarial per promoure la responsabilitat social a Catalunya. Respon.cat ja acull cinquanta-dues empreses d’àmbits i dimensions molt diverses, totes caracteritzades pel compromís