L’Orfeó lleidatà proposa un clam per la lluita contra el canvi climàtic amb l’espectacla Mare Terra

L’Orfeó lleidatà proposa un clam per la lluita contra el canvi climàtic amb l’espectacla Mare Terra

Mare Terra

  • La Fundació Orfeó Lleidatà, organització membre de Respon.cat, us convida a l’espectacle Mare Terra que vol ser clam per la lluita pel canvi climàtic.
  • Mare Terra es l’espectacle dels Cors de l’Orfeó Lleidatà i tindrà lloc el dissabte 27 de maig, a les 19.30 h, al Teatre de la Llotja de Lleida.

El Cor és l’eix principal de l’espectacle, i compta també amb la participació dels Cors Infantils i Joves de l’Orfeó, actors de l’Aula Municipal de Teatre de Lleida, i amb la direcció escènica de Dani Coma.

Mitjançant la música coral contemporània, veurem néixer i créixer la Terra i com l’ésser humà la destrueix a poc a poc. Finalment, les noves generacions ens donaran un cop de realitat per canviar el rumb del nostre planeta.

Un dels valors de la Fundació Orfeó Lleidatà és el compromís amb el medi ambient, posant en valor la cultura com element transformador de la nostra societat cap a un futur més sostenible.

Trobareu tota la informació en aquest enllaç

 

About author

Us podria interessar també

Sense categoria

Cuidant les persones: el valor central de les empreses

Avui s’ha dut a terme la Càpsula de coneixement en RSE sobre “corresponsabilitat i reforma horària”. Les mesures de coresponsabilitat i reforma horària són un element clau per al desenvolupament

Novetats

Respon.cat posa en marxa la cinquena edició del Programa de formació en RSE

Davant l’èxit de les anteriors edicions anteriors, posem en marxa la 5a edició del Programa de formació en RSE de Respon.cat amb un format àgil i pràctic molt ben valorat

Últimes notícies

Presentació a Girona del llibre “Planta’t” de Josep Santacreu

Trobada empresarial sobre els reptes actuals de la Responsabilitat Social de les Empreses i l’activisme empresarial. El llibre “Planta’t. Crisi climàtica, boscos i salut humana”, del Dr. Josep Santacreu, és