L’Orfeó lleidatà proposa un clam per la lluita contra el canvi climàtic amb l’espectacla Mare Terra

L’Orfeó lleidatà proposa un clam per la lluita contra el canvi climàtic amb l’espectacla Mare Terra

Mare Terra

  • La Fundació Orfeó Lleidatà, organització membre de Respon.cat, us convida a l’espectacle Mare Terra que vol ser clam per la lluita pel canvi climàtic.
  • Mare Terra es l’espectacle dels Cors de l’Orfeó Lleidatà i tindrà lloc el dissabte 27 de maig, a les 19.30 h, al Teatre de la Llotja de Lleida.

El Cor és l’eix principal de l’espectacle, i compta també amb la participació dels Cors Infantils i Joves de l’Orfeó, actors de l’Aula Municipal de Teatre de Lleida, i amb la direcció escènica de Dani Coma.

Mitjançant la música coral contemporània, veurem néixer i créixer la Terra i com l’ésser humà la destrueix a poc a poc. Finalment, les noves generacions ens donaran un cop de realitat per canviar el rumb del nostre planeta.

Un dels valors de la Fundació Orfeó Lleidatà és el compromís amb el medi ambient, posant en valor la cultura com element transformador de la nostra societat cap a un futur més sostenible.

Trobareu tota la informació en aquest enllaç

 

Us podria interessar també

Tàndem Marketplace Social organitza visites empresarials a entitats ambientals. Inscriu-te ja!

Tàndem Marketplace Social, empresa membre de Respon.cat, organitza visites empresarials a entitats ambientals. La primera visita serà el proper 20 de maig a un dels projectes de l’Associació am biental

Ha començat l’RSE.Pime amb 16 empreses compromeses en la millora de la seva gestió responsable

El passat 18 de setembre va tenir lloc la primera sessió de l’RSE.Pime al Consell de Cambres de Catalunya amb 16 organitzacions catalanes compromeses en la millora de la gestió

VÍDEO Per què em considero una emprenedora amb propòsit? per Clara Brull

Durant l’acte de cloenda de l’RSE.Pime 2021-2022 vam assisitir a la ponència inspiradora de Clara Brull “Per què em considero una emprenedora amb propòsit? Clara Brull es una emprenedora apassionada, visionària