Ja pots inscriure el teu equip a l’11a Magic Line SJD!

Màgic Line SJD 2023

  • Sant Joan de Déu, organització membre de Respon.cat, obre inscripcions de l’11a edició de la  Magic Line SJD
  • Us animem a implicar treballadors, familiars, col·laboradors o amistats per caminar plegats per una bona causa diumenge 17 de març del 2024 a Barcelona, Lleida, Mallorca, Múrcia i Gran Canària (20 d’abril a Madrid i 28 d’abril a València)!

Tot sobre la Magic Line SJD

 

Més de 2 milions d’euros de captació, 100.000 participants i 300 projectes socials i sanitaris finançats confirmen la Magic Line SJD com la gran mobilització solidària de Sant Joan de Déu. La caminada no para de créixer i enguany ja se celebra a Catalunya, Madrid, Mallorca, València i a Múrcia.

Un cop normalitzada la vida social, la Magic Line SJD torna amb el seu format original: rutes dinamitzades amb música, teatre de carrer i una gran festa a l’arribada.

Centenars d’equips d’empresa hi participen amb treballadors, familiars, col·laboradors o amics a caminar junts per una bona causa i fent seva aquesta festa de la solidaritat. Participar és molt fàcil: inscriviu equips de fins a 20 persones, organitzeu activitats de captació de donatius i, el 17 de març de 2024, camineu a la ruta que hagueu triat.

About author

Us podria interessar també

Novetats

Respon.cat convidada en el cafè tertulia per a fundraisers professionals “Aliances, pimes i tercer Sector”

Respon.cat convidada en el cafè tertúlia per a fundraisers professionals que tindrà lloc el proper 22 de novembre sobre “Aliances, pimes i tercer Sector”. Et convidem a una tarda inspiradora

Últimes notícies

Tota gestió socialment responsable ha de partir del diàleg amb els grups d’interès: identificar-los, entendre’ls i definir com ens volem relacionar amb cadascun

Aigües de Barcelona i Grup Claror parlen sobre el diàleg amb els grups d’interès a la formació en RSE de Respon.cat.  El Programa de formació en RSE està concebut per

Últimes notícies

La Cambra de Barcelona llança una enquesta per conèixer l’impacte del coronavirus sobre les empreses. Participa-hi!

La Cambra de Barcelona llança un enquesta per conèixer l’impacte de la crisi del coronavirus sobre les empreses. En menys d’un minut pots fer la teva aportació . Participa-hi!