Donem la benvinguda a set noves empreses membres a Respon.cat

  • Donem la benvinguda set noves empreses com a membres de Respon.cat: Arquitopia, Associació de Salut Mental Horta Guinardó, Cabanyes Entre Valls, Escola Ginebró, Fundació Privada Mas Albornà, Internacional Química Aromática (Inquiaroma),  i Vytrus.
  • Respon.cat acull empreses d’àmbits i dimensions molt diverses, totes caracteritzades pel compromís en la responsabilitat social.

 

 

 

Arquitopia

arqui + topia som una cooperativa professional d’arquitectura sense ànim de lucre i la nostra filosofia es fonamenta en tres eixos claus: l’estratègia social, el lloc i l’estratègia ambiental.

Com a cooperativa potenciem els valors de participació i solidaritat, fomentant la cohesió social i la igualtat.

Tal com el nostre nom indica, vam començar pel lloc, tenint en compte tots els seus matisos i preexistències, però sense descuidar l’estratègia social. Repensem els usos i distribucions convencionals, per reflectir realitats més complexes. En paral·lel, els nostres projectes segueixen estratègies ambientals, enteses com un conjunt divers de mesures i sistemes que estan presents des de l’inici fins al final.

 

Associació de Salut Mental Horta Guinardó

L’Associació de Salut Mental Horta Guinardó, ASM Horta Guinardó, és una entitat sense ànim de lucre fundada l’any 1984 que te per objecte social la prestació de serveis públics d’orientació, prevenció i assistència integral i comunitària ambulatòria en salut mental d’adults a la població  del districte Horta Guinardó de Barcelona.

Gestiona els serveis concertats pel CatSalut de: Csma Guinardó, Csma Horta, PSi Horta Guinardó.

Prestem assistència especialitzada  i ambulatòria , en salut mental a totes les Arees Bàsiques de Salut del Districte Horta-Guinardó.

Disposem de tres Centres  per l’assistència  i dos Equips de carrer. Som 46 professionals multidisciplinars ( Psiquiatres, Psicòlegs, DUI, T. Social, E.Social, Personal d’administració) al servei de la salut mental comunitària .

Desenvolupem programes de prevenció de la malaltia i de promoció de la salut. Som participants actius de la lluita contra l’estigma i la sensibilització a la comunitat mitjançant jornades  informatives, participació a Taules de Salut, tasques de treball informatiui formatiu  als Professionals i Veïns  i promotors de la Taula de Salut Mental del Consell de Salut del Districte.

El nostre compromís en l’abordatge ètic reformes legals relacionades amb els drets de les persones afectades de Trastorns de Salut Mental , s’han convertit en una de les nostres prioritats.

Cabanyes Entre Valls

Cabanyes entre Valls ofereix un lloc on la natura, els valors ecològics, la comoditat i el disseny es combinen per crear una aventura emocionant i memorable.

Som un petit complexe de cabanes a sobre dels arbres que va obrir les seves portes l’any 2019, amb molta il·lusió i ganes de fer les coses ben fetes, és per això, que des d’un inici tenim molt present l’RSE, ho portem al nostre ADN i és un dels nostres objectius, anar millorant-la dia a dia.

Escola Ginebró

L’Escola Ginebró som una societat cooperativa de treball associat dedicada a l’ensenyament.

L’escola es va crear a l’any 1969. Actualment treballen 105 persones entre socis i treballadors.

Impartim des d’Educació Infantil, Primària i Secundària fins a Batxillerat (en totes modalitats: social/humanístic, científic/tecnològic i artístic/escènic), Cicles Formatius (esports, informàtica, socorrisme i hípica),  Certificacions de Professionalitat i formació continuada.

Som una empresa col·lectiva, gestionada democràticament, mitjançant la participació activa dels socis i amb el compromís en la promoció de les persones en el centre de l‘activitat i la millora del projecte educatiu i d’innovació de l’escola.  Assumim conjuntament el desenvolupament dels continguts pedagògics i organitzatius així com els riscos econòmics i socials del projecte.

Els nostres valors cooperatius:

  • El creixement econòmic dinàmic i responsable
  • El compromís amb els nostres valors ètics tant en l’ensenyament com la cooperativa: equitat, justícia i solidaritat.
  • Sostenibilitat: mediambiental, social i econòmica.
  • L’equitat en el repartiment de riquesa que generem (distribució dels beneficis, diversificació de proveïdors, etc.)
  • La conciliació, permetem i facilitem condicions de qualitat per al treball de tots els socis i treballadors (propostes de formació, plans de seguretat i millores de benestar sostenibles en la seva activitat).
  • Respecte per les comunitats en què estem immersos, acceptant els costums i la convivència i participant de les activitats col·lectives.

Fundació Privada Mas Albornà

La Fundació Mas Albornà és una organització sense ànim de lucre, arrelada al Penedès, que treballa des de 1969 per a millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat, trastorn mental i risc d’exclusió oferint atenció assistencial, un lloc on viure, un suport i acompanyament personalitzat en la seva vida diària així com també una feina digna, amb la creació d’oportunitats d’inserció comunitària i laboral a través d’una variada oferta de serveis a les empreses i Ajuntaments.

Visió

Aconseguir la millora del projecte de vida de les persones amb discapacitat, trastorn mental i risc d’exclusió oferint-los un acompanyament basat en recursos i serveis de qualitat, centrat en els seus interessos i desitjos i que garanteixin els seus drets.

Per això treballem per a esdevenir una organització referent generadora de valor que promogui la construcció d’un territori amb compromís social.

Valors

Compromís, responsabilitat, integritat, transparència i treball en equip.

Internacional Química Aromática (Inquiaroma)

Internacional Química Aromática S.A. coneguda també com INQUIAROMA, es una empresa comercial distribuïdora de matèries primes per la industria cosmètica, farmacèutica, alimentaria i dietètica. Representa prestigioses empreses internacionals de productes naturals, ingredients actius, funcionals i especialitats. També proveeix envasos tecnològics d’alumini y Coex per aquests mateixos sectors.

Inquiaroma es una empresa familiar, fundada fa mes de 50 anys en el 1969. Està ubicada actualment a El Papiol (Barcelona) on te la oficina, el laboratori d’aplicació cosmètica i el magatzem. La seva activitat està centrada a Espanya, Itàlia i Portugal.

Amb l’objectiu de donar el millor servei a client, Inquiaroma no només ofereix productes sinó que aporta idees i solucions. El seu equip d’experts garanteix la qualitat, el compromís constant amb el desenvolupament sostenible i compta amb els coneixements necessaris per donar suport tècnic i científic.

La seva forma de treballar amb els proveïdors i clients es d’una manera eficaç, ètica i transparent.

Vytrus Biotech

Vytrus Biotech neix al juny de 2009 com una spin-off de la Facultat de Farmàcia de la Universitat de Barcelona, de la vocació, admiració i amor per a les plantes dels seus fundadors Òscar Expósito i Albert Jané, que l’han transforma en activitat científica i d’investigació, donant lloc a una estructura empresarial i de negoci. La seva activitat es basa en la tecnologia de cultiu de cèl·lules mare vegetals, pel desenvolupament, la producció i la comercialització d’ingredients actius d’alt valor afegit en els mercat cosmètic i sanitari. Havent desenvolupat i produït el primer actiu basat en cèl·lules mare vegetals a Espanya.

La tecnologia que desenvolupa permet a Vytrus obtenir productes totalment naturals, amb altes eficàcies, molt innovadores i, per tant, patentables. A més, les cèl·lules mare vegetals són la única eina per a obtenir el potencial real de les plantes, ja que amb els extractes tradicionals es perden molts compostos beneficiosos per a la nostra salut. Amb seu a Terrassa, en unes instal·lacions de més de 900m2,  fabrica, sota les certificacions SO 9001 i GMPs (EFfCI)  15 ingredients cosmètics, a través d’acords de distribució amb més de 57 països, als que exporta el 70% de la seva producció. Compte amb un equip multidisciplinar de 20 persones, que han aconseguit en els darrers anys importants reconeixements i premis internacionals coms: el GOLD Innovation Zone Best Active Ingredient Award, per Olea Vitae, i el Green Award, a l’ingredient més sostenible del món, per Sarcoslim Re-shape, dins de la fira In-Cosmetics 2019.

 

 

About author

Us podria interessar també

Sense categoria

Ampans i Caprabo obren el primer supermercat de Catalunya íntegrament gestionat per persones amb discapacitat

Ampans, empresa membre de Respon.cat, i Caprabo obren el primer supermercat de Catalunya gestionat íntegrament per persones amb diversitat funcional. Aquesta iniciativa pretèn tenir continuïtat generant ocupació de qualitat per

Sense categoria

Apunts parla sobre la “shop” a La Vanguardia

Beatriz Castillo, responsable de Comunicació i RSE d’Apunts, va parlar a La Vanguardia sobre l’obertura de la nova botiga online Apunts, membre de Respon.cat, és una empresa d’economia social que

Sense categoria

Donem la benvinguda a les quatre noves empreses membres

En les darreres setmanes s’han incorporat quatre noves empreses com a membres de Respon.cat: Auren, Grup Àuria, EAP Vic i Martiderm. Respon.cat ja acull setanta-una empreses d’àmbits i dimensions molt diverses, totes