Carburos Metálicos signa un acord de col·laboració amb la Fundació Escola de Futbol Pobla de Mafumet

Carburos Metálicos signa un acord de col·laboració amb la Fundació Escola de Futbol Pobla de Mafumet

· La companyia dóna suport a la tasca de promoció i foment de la pràctica del futbol base a la localitat.
· Carburos Metálicos, empresa membre de Respon.cat, participa socialment en les comunitats locals en què és present.

Barcelona, ​​27 de setembre de 2018.- Carburos Metálicos, companyia líder en el sector de gasos industrials i medicinals a Espanya que forma part del Grup Air Products, ha signat ahir un conveni de col·laboració amb la Fundació Escola de Futbol Pobla de Mafumet, de manera que la companyia li prestarà el seu suport en la seva tasca de promoció i foment de la pràctica del futbol base a la localitat.

Davant l'alcalde de la Pobla de Mafumet, Joan Maria Sardà i Padrell, han signat l'acord, d'una banda, el president de la Fundació Pobla de Mafumet i el CF Pobla, Iván Carrasco Infant, i, de l'altra, en representació de Carburos Metálicos, el seu director de desenvolupament de negoci i operacions, Miquel Lope Alonso.

Carburos Metálicos participa activament en les comunitats en què està present, sempre en funció de les necessitats existents i en línia amb els seus eixos principals d'actuació 'créixer, conservar i cuidar'. Aquest tipus de col·laboracions en l'entorn de les plantes s'inscriuen sota l'eix 'Tenir cura' de l'estratègia de sostenibilitat de la companyia, mitjançant el qual busca fomentar la diversitat, la inclusió i donar suport a iniciatives locals en les àrees en què té presència directa.

"Per Carburos Metálicos és un plaer col·laborar amb actors socials com la Fundació Escola de Futbol Pobla de Mafumet que proporciona formació no només en la pràctica d'aquest esport, sinó també en valors com els de l'esforç, el respecte, el treball en equip i el companyerisme ", ha comentat Miquel Lope, director de desenvolupament de negoci i operacions de Carburos Metálicos.

"Gràcies a la col·laboració de Carburos Metálicos podrem reforçar la formació esportiva i humana que oferim actualment a més de 270 nens i joves que entrenen amb nosaltres cada dia a les instal·lacions municipals de l'estadi i el seu pavelló", ha comentat Iván Carrasco Infant, president de la Fundació Escola de Futbol Pobla de Mafumet.

La col·laboració de la companyia també se sentirà en altres projectes de caire social que desenvolupa la Fundació a la localitat, en línia amb el compromís de la companyia de prestar el seu suport a iniciatives en les comunitats de les que forma part.

Sobre Carburos Metálicos
Carburos Metálicos és una companyia líder en el sector de gasos industrials i medicinals que produeix, distribueix i ven gasos per a múltiples sectors: metal·lúrgia, vidre, aigües, alimentació, medicinal, energia, petroquímica, laboratoris, congelació, refrigeració, enologia, oci i begudes . La companyia aporta una àmplia gamma de productes, solucions i serveis als seus clients, així com materials i equips destinats a les aplicacions d'aquests gasos.

Fundada el 1897, Carburos Metálicos compta amb 120 anys de servei a la indústria del nostre país i sempre ha mantingut un fort vincle amb la societat. Actualment, és líder en el sector de gasos industrials i medicinals a Espanya i un referent en el sector químic en temes de seguretat, innovació i sostenibilitat.
Carburos Metálicos compta amb un equip de més de 600 professionals a Espanya, una capacitat diària de producció de més de 1.200 tones de gas liquat (mtpd), 12 plantes de producció, 14 plantes d'envasat, 2 laboratoris de gasos d'alta puresa i un centre de R + d ubicat a Bellaterra (Barcelona) que donen servei a més de 100.000 clients. Des de 1995, la companyia pertany al grup nord-americà Air Products (NYSE: APD).
Air Products és una de les companyies de gasos industrials líders en el món, on opera des de fa 75 anys. El seu negoci principal de gasos proporciona gasos atmosfèrics i processats, així com tot l'equip necessari per a altres sectors productius, entre els quals s'inclouen les indústries Refinera i petroquímica, metal·lúrgica, de components electrònics o d'alimentació i begudes. Air Products també és el proveïdor líder mundial d'equips i tecnologia de gas natural liquat.
El grup va registrar unes vendes de 8.200 milions de dòlars en 2017 per la seva operació en més de 50 països i compta actualment amb una capitalització de mercat al voltant dels 35.000 milions de dòlars. Aproximadament 15.000 empleats d'orígens diversos, apassionats, compromesos i amb talent es guien per la finalitat última d'Air Products de crear solucions innovadores que beneficiïn el medi ambient, millorin la sostenibilitat i donin resposta als desafiaments a què s'enfronten els clients, les comunitats i el món. Per a més informació www.carburos.com

About author

Us podria interessar també

Sense categoria

Henkel, l’Institut Català d’Oncologia i Youtooday veuen reconeguda la seva tasca innovadora en RSE

Apunts i la Càtedra d’Economia Solidària de la Universitat Abat Oliba CEU han celebrat la 3a edició de la jornada “Implementar l’RSE”. Henkel, l’Institut Català d’Oncologia i YouTooday han vist

Sense categoria

Aparador Dincat: solucions reponsables

En l’aparador Dincat trobareu tots els productes que la vostra empresa pugui necessitar. L’aparador permet accedir als productes i serveis dels centres especials de treball i altres entitats que treballen

Sense categoria

La interioritat de la persona també s’hauria d’abordar des de l’Economia del Bé Comú

L’Associació Catalana per al Foment de l’Economia del Bé Comú ha organitzant una jornada on s’han compartit casos pràctics Christian Felber ha subratllat “l’enfocament holístic d’un model que vol ser