Calidad Pascual, Premi Reina Letizia 2016 de Promoció de la Inserció Laboral de Persones amb Discapacitat

Calidad_Pascual_Respon.cat

  • Al juny de 2016 la companyia tenia contractades un 2,6% de persones amb discapacitat
  • El Jurat ha destacat les actuacions realitzades en la promoció de la formació i desenvolupament professional de persones amb discapacitat
  • La companyia compta amb un pla director de formació compost per més de 250 accions formatives

 

Madrid 12 de juliol de 2017. Calidad Pascual, el grup empresarial d'alimentació i begudes que dóna feina a més de 2.300 persones i que compta amb un 2,6% de persones amb discapacitat a la seva plantilla, ha estat elegit guanyador del Premi Reina Letizia 2016 de Promoció de la Inserció Laboral de persones amb Discapacitat que cada any convoca el Reial Patronat sobre Discapacitat.

La finalitat del premi és reconèixer la tasca continuada (més de cinc anys) d'empreses que hagin implantat polítiques d'inserció laboral de persones amb discapacitat en les seves plantilles, programades i avaluades els resultats mereixin aquesta distinció.

En aquesta ocasió, el guardó ha recaigut en una companyia espanyola, de capital 100% familiar, que engloba un ampli portfoli de marques d'alimentació i begudes (més de 200 productes), elaborats en sis plantes de producció i que està present en més de 60 països de tot el món.

Es tracta d'un grup empresarial que respon a una nova cultura de treball en l'àmbit de la Responsabilitat Social Empresarial (RSE), com ho corrobora la seva participació de l'Estratègia NAOS, en col·laboració amb el Ministeri de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat; per lluitar contra l'obesitat, i que l'any 2008 va ser reconegut per la Fundació Més Família per la seva tasca com a patró i com a entitat certificada sota la Iniciativa EFR (Empresa Familiarment Responsable).

El Jurat ha volgut d'aquesta manera premiar un model de lideratge basat en la confiança, la inclusió, i el desenvolupament de les persones i de tot el seu talent al llarg de la seva trajectòria professional. Una cosa que Calidad Pascual escomet afavorint la responsabilitat compartida, la igualtat d'oportunitats i la diversitat amb accions com la flexibilitat horària de les que es beneficia més del 40% de la plantilla, i el 2,6% de persones amb discapacitat que treballen amb ells . A més, fomenten la diversitat en els equips com a font d'innovació i competitivitat.

Un altre eix clau és la seguretat i el benestar dels seus empleats amb programes específics que els ajuden a garantir un treball segur sense accidents i a tenir cura de la seva salut. Aposten per plans de desenvolupament individual per a totes les persones de la Companyia i per la millora de les seves habilitats i capacitats amb un pla director de formació compost per més de 250 accions formatives i una inversió de 450 euros per empleat a l'any.

Enllaç al BOE amb la resolució de la sentència: http://www.boe.es/boe/dias/2017/07/12/pdfs/BOE-A-2017-8162.pdf

Font: www.calidadppascual.com

Us podria interessar també

Sense categoria

Jornada sobre “Transparència, via fonamental per al compliment a Espanya de l’Agenda 2030”

El proper 9 de desembre el Col·legi de Censors Jurats de Comptes de Catalunya i la Xarxa Espanyola del Pacte Mundial celebren la jornada sobre “Transparència, vía fonamental per al compliment

Sense categoria

La Reforma Horària celebra la 4a Setmana del Horaris

La Setmana dels Horaris se celebrarà del 12 al 18 de juny d’enguany. La Setmana dels Horaris és un espai per plantejar alternatives a la ciutadania, el teixit productiu i

Sense categoria

[Article] El voluntariat en l’entorn empresarial, per Jordi Balot

Amb motiu del Dia internacional del voluntariat que se celebra el 5 de desembre Respon.cat elabora un monogràfic amb contingut sobre el sentit que té en el món empresarial i bones