Respon.cat parla de propòsit empresarial i RSE a la jornada organitzada per la UOC a Salt

  • El passat 29 de novembre Respon.cat va participar en el “Cicle Reptes. El poder dels negocis amb propòsit”, organitzat per la UOC, empresa membre de l’associació.
  • Santi Mallorquí, CEO d’Organic Cotton Colours, empresa membre de Respon.cat, va presentar un model d’organització compromés amb les persones, el medi ambient i la sostenibilitat.

Cicle reptes la Uoc

La taula rodona, composada per Santi Mallorquí, CEO d’Organic Cotton Colours, empresa certificada Bcorp; Josep Mª Canyelles, coordinador de Respon.cat; Eva Ferré, presidenta de la Qperativa, i Susana Mota, vicepresidenta de l’Economia del Bé Comú a Girona.Organic Cotton Colours ha servit per presentar quatre models que estan guanyant protagonisme en l’actualitat: l’Economia del Bé Comú, les empreses B Corp, la Responsabilitat Social i el Cooperativisme.

Es fa palès que cada vegada és més important tenir una visió compromesa amb les persones, el medi ambient i la sostenibilitat tant per a la societat com per a les empreses.

El cicle Reptes té com a objectiu reflexionar sobre els desafiaments que les organitzacions, l’educació, l’economia i la societat en conjunt han d’afrontar al llarg dels propers anys, des d’una perspectiva que incorpori el valor de les experiències, els punts de vista i les realitats locals.

About author

Us podria interessar també

Últimes notícies

Els nous models de lideratge dediquen un 80% del temps a la gestió de persones, afirma Sandra Masoliver a la trobada de líders empresarials de Respon.cat

Una quarantena de 1s directius i directives de Respon.cat debaten sobre nous models de lideratge al dinar col·loqui que l’associació celebra cada any. Masoliver, empresària i presidenta del Fòrum Carlemany,

Últimes notícies

“Ara és el moment, fes el canvi!”, la nova campanya de Barcelona Energia

Grup Tersa, empresa membre de Respon.cat, impulsa una campanya per promure la transició energètica “ara és el moment, fes el canvi”. Barcelona Energia és la comercialitzadora pública de l’àrea metropolitana de

Novetats

Jornada “Empresa saludable i salut mental” de la Formació en RSE

El pròxim dijous 9 de maig tindrà lloc la sessió virtual “Empresa saludable i salut mental“, que forma part del nostre Programa de formació en RSE. En aquesta sessió comptarem amb: