Circular Economy Hotspot de Santiago de Xile

CE Hotspot Santiago de Xile

  • De 28 de novembre a l’1 de desembre s’organitzarà el CE Hotspot de Santiago de Xile, que també es podrà seguir en línia.
  • El programa consisteix en visites a indústries i projectes d’economia circular de la regió, així com debats, tallers i exhibicions de bones pràctiques.

 

Els diferents CE Hotspots solen ser bones oportunitats perquè les empreses s’internacionalitzin i detectin noves oportunitats de col·laboració.

Alguns dels sectors econòmics als que es posarà especialment el focus durant el CE Hotspot seran la construcció, el sector del packaging, el vitivinícola i la circularitat en l’aigua i els residus de forma transversal.
Si es del vostre interès, ens podeu demanar tota la informació a través del mail projectes@respon.cat

About author

Us podria interessar també

Membres

L’Hospital Universitari MútuaTerrassa guardonat amb el premi Top Value Global

L’Hospital Universitari MútuaTerrassa (HUMT) ha estat guardonat, en el marc de l’acte “Top Value Hospitals – Connected Value Forum” celebrat a Barcelona, amb un dels quatre premis “TOP Value Global”,

esdeveniments

Quarta sessió RSE.Pime 2018

Consell de Cambres de Catalunya. Planta 5, sala 7. Avinguda Diagonal, 452, Barcelona Dimarts 13 de novembre de 9.00 a 13.00 h

Novetats

Més de 200 empreses catalanes es comprometen a impulsar una economia amb propòsit

L’acte de signatura del “Manifest per una Economia amb Propòsit” reuneix 250 persones del sector empresarial català, més de 200 empreses, amb l’objectiu d’impulsar i estendre la gestió socialment responsable.