Mallart Artesans Xarcuters guanya el Premi Creixement Empresarial Mitjançant la Innovació Agroalimentària atorgat per Catalonia Food Retail

Mas Albornà Premi Inovació

  • Catalonia Food Retail  ha atorgat a Mallart Artesans Xarcuters, empresa membre de Respon.cat,  el Premi Creixement Empresarial Mitjançant la Innovació Agroalimentària.
  • Es tracta d’un reconeixement a l’R+D+I amb què treballen a l’obrador de Mas Albornà, perquè no només fan xarcuteria boníssima, sinó que també trenquen motlles amb nous productes inexistents fins al moment.

 

 

[Notícia  secera]
  • El Premi a l’Excel·lència en Alimentació Gourmet a Catalunya el concedeix el Catalonia Food Retail 
  • El jurat ha valorat l’aportació a la innovació i en R+D+I de les elaboracions singulars que promou en exclusiva l’obrador

Mallart Artesans Xarcuters ha guanyat el Premi a l’Excel·lència en Alimentació Gourmet a Catalunya, concretament en la categoria de Creixement empresarial mitjançant la innovació agroalimentària, organitzat pel Catalonia Food Retail .

El lliurament del premi ha tingut lloc durant la celebració de la VIII Nit Gourmet que es va celebrar ahir al vespre al Mas Marroch de Vilablareix. La Nit del Gourmet Català és la festa del producte gourmet català, on els principals convidats són el retail i la restauració gourmet i on es promou el producte, la seva tradició i el territori. Una festa que es celebra cada any i que s’ha convertit en un referent de la promoció del producte Gourmet de Catalunya.

El jurat ha premiat l’obrador centenari de la Llacuna per ser un projecte innovador en tots els sentits: pel que és (la primera xarcuteria amb compromís social tant de Catalunya com de l’estat Espanyol) i pel que fa (productes nous i inèdits maridant la innovació alimentària i el patrimoni gastronòmic tradicional, posant-los en valor i esdevenint ambaixadors i garants de la riquesa alimentària local).

El premi el va recollir Joan Clotet, director general de la Fundació Mas Albornà la qual impulsa aquesta iniciativa social. El Secretari d’Alimentació del Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, Carmel  Mòdol va ser l’encarregat de lliurar el guardó. Clotet va destacar la importància del premi perquè “No només ens premia per l’impacte social que fem a Mallart, mitjançant la innovadora manera de crear llocs de treball, sinó que aquest premi ens reconeix també com a agents d’impacte del sector alimentari gràcies a la innovació en nous productes que elaborem en exclusiva i que preserven i posen en valor la gastronomia i les receptes locals.  A la vegada, és un potent altaveu per fer que molta més gent conegui aquesta iniciativa única, transformada i sostenible”.

Aquesta és la segona vegada que Mallart Artesans Xarcuters puja a l’escenari de la Nit del Gourmet a recollir un premi atès que l’any 2022 ja va rebre el Premi a la Iniciativa Sostenible.

UNA INICIATIVA PREMIADA

  • Premi a la Iniciativa social 2023 de l’Associació catalana de Sommeliers
  • Premi a la Iniciativa Sostenible 2022 del Clúster Gourmet de Catalunya
  • Premi Innofòrum 2021 al “Gust més original” del Paté Rústic de Gall del Penedès IGP
  • Premi al Compromís Social per la FEGP 2021

Font: www.masalborna.com

About author

Us podria interessar també

Últimes notícies

Respon.cat parla de propòsit empresarial i RSE a la jornada organitzada per la UOC a Salt

El passat 29 de novembre Respon.cat va participar en el “Cicle Reptes. El poder dels negocis amb propòsit”, organitzat per la UOC, empresa membre de l’associació. Santi Mallorquí, CEO d’Organic

Últimes notícies

El proper 30 de juny Carlota Pi amb “RSE i Pimes, marcar la diferència” a l’acte RSE.Pime

Carlota Pi, cofundadora i directora executiva d’Holaluz, parlarà sobre “RSE i Pimes, marcar la diferència“, a l’acte RSE.Pime el proper 30 de juny a les 16.00h en streaming. Durant l’acte

Sense categoria

Oriol Amat parlarà de “Crisi, responsabilitat social i pime” a l’acte de cloenda de l’RSE.Pime | 30 de juny

El proper 30 de juny celebrem la jornada virtual de tancament de RSE.Pime 2019 i llançament de la nova edició, que presentarà la novetat de format virtual. En aquest acte es