Mallart Artesans Xarcuters guanya el Premi Creixement Empresarial Mitjançant la Innovació Agroalimentària atorgat per Catalonia Food Retail

Mas Albornà Premi Inovació

  • Catalonia Food Retail  ha atorgat a Mallart Artesans Xarcuters, empresa membre de Respon.cat,  el Premi Creixement Empresarial Mitjançant la Innovació Agroalimentària.
  • Es tracta d’un reconeixement a l’R+D+I amb què treballen a l’obrador de Mas Albornà, perquè no només fan xarcuteria boníssima, sinó que també trenquen motlles amb nous productes inexistents fins al moment.

 

 

[Notícia  secera]
  • El Premi a l’Excel·lència en Alimentació Gourmet a Catalunya el concedeix el Catalonia Food Retail 
  • El jurat ha valorat l’aportació a la innovació i en R+D+I de les elaboracions singulars que promou en exclusiva l’obrador

Mallart Artesans Xarcuters ha guanyat el Premi a l’Excel·lència en Alimentació Gourmet a Catalunya, concretament en la categoria de Creixement empresarial mitjançant la innovació agroalimentària, organitzat pel Catalonia Food Retail .

El lliurament del premi ha tingut lloc durant la celebració de la VIII Nit Gourmet que es va celebrar ahir al vespre al Mas Marroch de Vilablareix. La Nit del Gourmet Català és la festa del producte gourmet català, on els principals convidats són el retail i la restauració gourmet i on es promou el producte, la seva tradició i el territori. Una festa que es celebra cada any i que s’ha convertit en un referent de la promoció del producte Gourmet de Catalunya.

El jurat ha premiat l’obrador centenari de la Llacuna per ser un projecte innovador en tots els sentits: pel que és (la primera xarcuteria amb compromís social tant de Catalunya com de l’estat Espanyol) i pel que fa (productes nous i inèdits maridant la innovació alimentària i el patrimoni gastronòmic tradicional, posant-los en valor i esdevenint ambaixadors i garants de la riquesa alimentària local).

El premi el va recollir Joan Clotet, director general de la Fundació Mas Albornà la qual impulsa aquesta iniciativa social. El Secretari d’Alimentació del Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, Carmel  Mòdol va ser l’encarregat de lliurar el guardó. Clotet va destacar la importància del premi perquè “No només ens premia per l’impacte social que fem a Mallart, mitjançant la innovadora manera de crear llocs de treball, sinó que aquest premi ens reconeix també com a agents d’impacte del sector alimentari gràcies a la innovació en nous productes que elaborem en exclusiva i que preserven i posen en valor la gastronomia i les receptes locals.  A la vegada, és un potent altaveu per fer que molta més gent conegui aquesta iniciativa única, transformada i sostenible”.

Aquesta és la segona vegada que Mallart Artesans Xarcuters puja a l’escenari de la Nit del Gourmet a recollir un premi atès que l’any 2022 ja va rebre el Premi a la Iniciativa Sostenible.

UNA INICIATIVA PREMIADA

  • Premi a la Iniciativa social 2023 de l’Associació catalana de Sommeliers
  • Premi a la Iniciativa Sostenible 2022 del Clúster Gourmet de Catalunya
  • Premi Innofòrum 2021 al “Gust més original” del Paté Rústic de Gall del Penedès IGP
  • Premi al Compromís Social per la FEGP 2021

Font: www.masalborna.com

About author

Us podria interessar també

Últimes notícies

Cafès Novell aposta per l’economia circular amb l’ecodisseny

Les set vides de l’economia circular: La meta és ser més eficient en l’ús de recursos i generar menys residus. L’ecodisseny és una de les opcions que es proposa des

Sense categoria

Arriba la V Jornada Implementar l’RSE: La transparència com a punt de partida

Apunts, empresa membre de Respon.cat, coorganitza la V Jornada: Implementar l’RSE, amb la Càtedra d’Economia Social de Tecnocampus Mataró-UPF.La Jornada tindrà lloc el proper 28 de febrer a tractarà “La

Últimes notícies

Mercadona accelerarà la seva estratègia per reduir el plàstic amb una inversió de més de 140M d’euros

Mercadona, empresa membre de Respon.cat, augmentarà els recursos de l’estratègia 6.25 per a la reducció del plàstic per “una Mercadona més verda”. La cadena ha creat un equip de treball