24 gener | Acte de lliurament dels Premis Respon.cat 2022

Acte premis Respon.cat 2022

  • El  24 de gener de 2023 a les 17.00 h tindrà lloc l’Acte de lliurament dels Premis Respon.cat 2022 de reconeixement a l’RSE de Catalunya.
  • Enguany se celebrarà a Barcelona a la casa Llotja de Mar, espai cedit pel Consell de Cambres de Comerc de Catalunya.
  • Les empreses premiades per la seva trajectòria en RSE i les organitzacions reconegudes per les seves bones pràctiques en matèries clau de la responsabilitat social, es faran públiques a l’acte dels Premis Respon.cat 2022.

L’Acte de lliurament dels Premis Respon.cat reconeix cinc empreses, un  territori i una persona per les següents categories:

Premi Respon.cat a la trajectòria del compromís en responsabilitat social:

  • Empresa gran
  • Empresa petita i mitjana

Reconeixement a les bones pràctiques empresarials:

  • Programa empresarial de voluntariat
  • Programa empresarial ambiental de col·laboració
  • Territoris socialment responsables
  • Bones pràctiques empresarials de reforma horària

Reconeixement especial a la trajectòria destacada d’una persona pel seu compromís amb la responsabilitat social a Catalunya.

Inscripcions obertes

Aquesta setena edició dels Premis de la Responsabilitat Social de Catalunya se celebrarà a Barcelona. La Junta directiva va prendre la decisió de celebrar l’acte de lliurament, l’esdeveniment més important que organitza l’associació, un any a Barcelona i un any en una altra ciutat. Ja es va fer l’any passat a Vilafranca del Penedès, i anteriorment a la Mercè de Girona i a la Seu Vella de Lleida.

Per lliurar els premis i reconeixements a les organitzacions guanyadores comptarem amb el conseller d’Empresa i Treball, el president del Consell General de Cambres de Catalunya i el president de Respon.cat.

Com en les edicions anteriors dels Premis, s’ha elaborat un vídeo de cadascuna de les empreses i organitzacions guanyadores per a mostrar el seu compromís i les seves bones pràctiques.

Respon.cat vol convidar el món empresarial a prendre part a l’acte i contribuir al merescut reconeixement de les sis organitzacions escollides pel jurat dels Premis i a divulgar l’oportunitat de desenvolupar negocis responsables per tal que aquest enfocament de gestió basat en la sostenibilitat i l’ètica formi part de la manera catalana de fer empresa.

L’acte s’organitza en el marc de Respon.cat amb el suport del Departament d’Empresa i Treball i la col·laboració del Consell General de Cambres de Catalunya i la Cambra de Barcelona i el suport comunicatiu de Crearsa i Corresponsables, ambdues membres de Respon.cat.

About author

Us podria interessar també

Sense categoria

Entrevista a Joan Piñol: Per cada euro invertit en programes de salut, hi ha un retorn mínim per a l’empresa del doble

  Amb motiu del Dia Mundial de la Salut, Respon.cat ha elaborat un monogràfic sobre salut i empresa on podem llegir l’entrevista a Joan Piñol, director general de la Fundación

Sense categoria

Dia Internacional del Voluntariat a Barcelona organitzat per la FCVS

Divendres 27 de novembre se celebrarà a Barcelona el Dia Internacional del Voluntariat, organitzat per la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS). En el marc d’aquest acte, es presentarà la Guia

Novetats

Donem la benvinguda a tretze noves empreses membres a Respon.cat

Donem la benvinguda a tretze noves empreses com a membres de Respon.cat: Armand Basi, Corporació Alimentària Guissona, Descoberta , Electrònica Saltó, Eurofirms, Excavacions Iluro, Forcadell Corporacio Immobiliaria, Fundació Pere Tarrés,