Voleu impulsar el vostre compromís empresarial amb la llengua catalana? Descobrim com utilitzar-lo habitualment amb el Taller d’Assertivitat Lingüística

Voleu impulsar el vostre compromís empresarial amb la llengua catalana? Descobrim com utilitzar-lo habitualment amb el Taller d’Assertivitat Lingüística

  • Aquest taller aprofundeix en estratègies per a parlar en català en contextos bilingües, sense canviar al castellà.
  • Aplicar els coneixements d’aquest taller té un impacte social i en el desenvolupament personal i professional.
  • El taller el porta a terme Consultoria d’Estratègies Lingüístiques – Tallers per la Llengua, que és empresa membre de Respon.cat.

2024-12-12 Taller d'Assertivitat Lingüística (1)L’equip de Respon.cat hem participat en aquest Taller d’Assertivitat Lingüística de quatre hores, repartides en dues sessions de dues hores cadascuna, i hi hem sortit altament motivats i havent après molts recursos per fer ús del català de manera habitual. Ara sabem com podem mantenir-nos parlant en català quan ens diuen coses com “no parlo català”, “no t’entenc” o “podries parlar-me en castellà?”. El taller va ser dinamitzat per Ferran Suay i Lerma i Àstrid Bierge Soto, de Consultoria d’Estratègies Lingüístiques – Tallers per la Llengua.

La vostra empresa també pot sol·licitar aquest taller!

Per què participar-hi?

  • Desenvolupament personal: Aprendreu recursos cognitius i comunicatius que us ajudaran a sentir-vos més còmodes i segurs parlant en català, fins i tot en situacions on tradicionalment es tendeix a canviar al castellà.
  • Millora professional: L’assertivitat lingüística no només és un benefici per a la nostra llengua, sinó que també enforteix les nostres habilitats comunicatives. Ser capaços de mantenir una comunicació clara i assertiva us permetrà oferir un servei més sòlid i confiat als clients, proveïdors i, en general, a les persones amb les que esteu en relació en el vostre dia a dia.
  • Impacte social: Participar en aquest taller us permetrà contribuir a la preservació i promoció de l’ús social del català, part fonamental de la nostra identitat cultural i garantia de cohesió social.

Què us oferirà el taller?

  • Entendre els hàbits lingüístics: Coneixereu les raons per les quals moltes vegades canviem de llengua i com això afecta la salut social del català i el risc de no afavorir la integració de les persones nouvingudes.
  • Pràctica d’eines útils: Adquirireu i practicareu recursos per mantenir el català amb comoditat, incloent estratègies de comunicació no ideològiques.
  • Metodologia participativa: El taller combina blocs teòrics amb activitats pràctiques, treballs en grup i dramatitzacions que us ajudaran a consolidar els nous coneixements.

Us podria interessar també

Ampliem el termini d’inscripció de l’RSE.Pime fins al 15 de juliol

La convocatòria per sol·licitar de participar en el programa RSE.Pime està oberta fins al 15 de juliol. L’RSE.Pime és una oportunitat perquè les pimes avancin en la gestió de les

Les empreses acceleren la seva resposta davant els reptes i les oportunitats de la transició verda

El passat 30 de novembre Respon.cat va participar en el Fòrum Empresarial sobre transició justa en l’ocupació verda a Barcelona. Durant el Fòrum, Forètica, organització membre del Consell Social de

VÍDEO Reportatge del programa RSE.Pime 2021 2022

Vídeo sobre l’edició 2021-2022 del programa RSE.Pime on els recullen les impressions de les persones participants en el programa i algunes declaracions institucionals que conviden les empreses a gestionar la