Respon.cat participa en la Jornada “El poder dels negocis amb propòsit” organitzada per la UOC

Jornada Negocis amb Propòsit_UOC

  • La UOC, organització membre de Respon.cat, organitza la Jornada “El poder dels negocis amb propòsit” en el marc del Cicle Reptes.
  • Josep Mª Canyelles i Pastó, coordinador de Respon.cat, participarà en la taula rodona d’aquesta jornada per presentar la gestió responsable com un model d’economia que està guanyant protagonisme en l’actualitat.

DATA: dimecres 29 de novembre
HORA: 18.30h
LLOC: Seu de la UOC a Salt, Factoria Cultural Coma Cros, carrer Sant Antoni, 1, 17190 Salt

Inscripcions

Si creus que el món no avança en la direcció correcta, que les corporacions utilitzen el seu poder només per obtenir beneficis i et preocupa el futur del nostre planeta, et convidem a assistir a aquest esdeveniment on analitzarem els diferents enfocaments de la vessant més responsable i sostenible de l’economia.

Amb Santi Mallorquí, CEO d’Organic Cotton Colours, empresa certificada Bcorp; Josep Mª Canyelles, coordinador de Respon.cat; Eva Ferré, presidenta de la Qperativa, i Susana Mota, vicepresidenta de l’Economia del Bé Comú a Girona.

Tots quatre formaran part de la taula rodona on es presentaran quatre models que estan guanyant protagonisme en l’actualitat: l’Economia del Bé Comú, les empreses B Corp, la Responsabilitat Social i el Cooperativisme. Explorarem la importància de tenir una visió més compromesa amb les persones, el medi ambient i la sostenibilitat tant per a la societat com per a les empreses.

Si no hi pots assistir presencialment, pots seguir la sessió per streaming. Per fer-ho recordeu triar l’opció “VIRTUAL” al formulari d’inscripció. Uns dies abans de la sessió rebràs l’enllaç per connectar-te al canal de YouTube de la UOC.

El cicle Reptes té com a objectiu reflexionar sobre els desafiaments que les organitzacions, l’educació, l’economia i la societat en conjunt han d’afrontar al llarg dels propers anys, des d’una perspectiva que incorpori el valor de les experiències, els punts de vista i les realitats locals.

 

Font: www.uoc.edu

About author

Us podria interessar també

Últimes notícies

[Article] #UnintEmpreses per fer front a COVID-19, de la directora del Pacte Global de l’ONU

El Pacte Mundial de les Nacions Unides, membre del consell social de Respon.cat,  fa una crida als líders de negocis de tot el món a unir-se per donar suport als

Sense categoria

“Ara és el moment, fes el canvi!”, la nova campanya de Barcelona Energia

Grup Tersa, empresa membre de Respon.cat, impulsa una campanya per promure la transició energètica “ara és el moment, fes el canvi”. Barcelona Energia és la comercialitzadora pública de l’àrea metropolitana de

Últimes notícies

Jornada Gestionar i comunicar els ODS: propostes per a l’empresa

El proper 16 de juliol se celebra la Jornada “Gestionar i comunicar els ODS: propostes per a l’empresa” coorganitzada conjuntament amb la UOC, empresa  membre de Respon.cat. Aquesta jornada neix de