Presentació del projecte ‘Ilersis Lab Vital pel dret a la Vida Independent a la comunitat’

Vital lab Ilersis

En el marc del Dia Europeu de la Vida Independent, la Fundació Privada ILERSIS ha celebrat l’acte de presentació del projecte “ILERSIS Lab Vital pel dret a la Vida Independent a la comunitat” a l’Espai Orfeó Lleidatà.

Es tracta d’una iniciativa innovadora per a la implantació d’un nou model inclusiu, d’atenció i suport a la diversitat i a la vulnerabilitat social, que parteix de les reflexions i el diàleg amb els diferents agents implicats.

S’ha comptat amb la presència de l’Honorable conseller de Drets Socials, Carles Campuzano, l’alcalde de Lleida, Miquel Pueyo, i el president d’Ilersis, Antoni Siurana.

Us podria interessar també

[Vídeo] Voleu saber com aprofundir en la gestió ambiental amb un programa de col·laboració?

El proper 2 de març tindrà lloc la Jornada de Transferència de bones pràctiques d’RSE amb empreses de referència que incorporen la Responsabilitat Social en la gestió estratègica. Les persones assistents podran participar

Us convidem a la Jornada de Transferència de Bones pràctiques de les empreses guanyadores dels Premis Respon.cat 2022

Sessió plenària Benvinguda institucional Rafel Oncins Pujol, president de Respon.cat i director d’RSC de Plusfresc. Narcís Bosch Andreu, director gerent del Consell de Cambres de Catalunya. Ponència inspiradora a càrrec