Involucreu-vos en la diversitat laboral

Involucreu-vos en la diversitat laboral

Abordar la diversitat a l’entorn laboral és fonamental per fomentar un ambient inclusiu, innovador i productiu. La diversitat enriqueix les perspectives, promou la creativitat i permet una millor resolució de problemes, ja que els equips diversos aporten una varietat d’experiències i coneixements.

A més, les empreses que abracen la diversitat sovint experimenten un major compromís dels empleats i una millora en la seva reputació, cosa que pot atraure talent divers i augmentar la competitivitat al mercat. Fomentar un entorn laboral inclusiu també ajuda a combatre les desigualtats, promovent una cultura de respecte i igualtat d’oportunitats per a tothom.

En aquest context, animem a les empreses a involucrar-se en la millora de la seva atenció a la diversitat laboral. És per això que hem creat aquesta landing permanent, que recull totes les iniciatives que estem duent a terme en aquest sentit i que en el futur anirem desenvolupant:

Les empreses interessades podeu contactar amb nosaltres en aquest formulari.

TEB està promovent aquest impuls de la diversitat del projecte Ments Inclusives amb múltiples accions:

Webinar “Entorns laborals inclusius”. Accediu a la notícia. Podeu veure el webinar a continuació:

Curs de Diversitat Afectiva Sexual i de Gènere. Podeu veure el teaser a continuació:

Inscripcions enviant mail a: formacio.inclusiva@teb.org

Curs d’Atenció Inclusiva, dirigit a empreses que treballen de cara al públic. Podeu veure el teaser a continuació:

Aquest curs es basa en la realitat que una de cada cinc persones que atén la vostra organització pot tenir dificultats de comprensió. Són persones amb discapacitat intel·lectual, gent gran, persones migrades que coneixen poc la llengua…

Amb aquest curs d’Atenció Inclusiva aprendreu a:

  • Comunicar-vos amb les persones amb dificultats cognitives de manera clara.
  • Millorar la vostra atenció al públic.
  • Avançar en el compliment de la Llei d’accessibilitat universal.
  • Canviar actituds per contribuir a fer una societat més inclusiva.

Inscripcions enviant mail a: formacio.inclusiva@teb.org

logotips-financament-singulars-scaled

 

Respon.cat participa en el projecte Ments Inclusives. Comunitat d’aprenentatge virtual en inclusió i diversitat. El projecte busca crear una comunitat virtual inclusiva per a 6.000 persones en 3 anys. L’objectiu és canviar la mentalitat dels professionals de l’atenció ciutadana per a una comunicació més empàtica amb col·lectius amb dificultats cognitives, així com la diversitat sexual i cultural. Així mateix, també busca millorar l’ocupabilitat de les persones amb discapacitat intel·lectual.

×