ATENCIÓ PIMES: llancem la nova edició de l’RSE.Pime, un pla d’acció i un propòsit empresarial vinculat a l’RSE en 10 sessions

  • Llancem l’RSE.Pime 2023-2024, el programa de referència en Responsabilitat Social per a les pimes catalanes.
  • Una nova oportunitat per fer un salt qualitatiu de la gestió de la Responsabilitat Social i orientar-se a un propòsit empresarial.
  • L’acompanyament RSE.pime consta de vuit sessions en línia, dues sessions presencials grupal i dues consultories in company.
  • El programa RSE.Pime s’estructura com una xarxa d’aprenentatge de Responsabilitat Social que pretén la integració de la sostenibilitat en les pimes seleccionades com a participants.

Botó tota info RSE.Pime

Durant mig any, directius i directives de pimes es reuneixen un cop al mes en un grup amb totes les organitzacions participants per aprofundir en el sentit empresarial de l’RSE i desenvolupar el propi Pla d’acció i treballar el propòsit empresarial vinculat a l’RSE. Facilita eines i procediments de millora en la gestió econòmica, social i ambiental a partir de la implantació dels valors d’RSE a la cultura empresarial de l’organització.
La força d’RSE.Pime és que ofereix a les empreses de manera àgil un programa complet d’aprenentatge sobre l’RSE amb 10 tallers en grups reduïts de nivell directiu, més dues sessió de consultoria a l’empresa, i una darrera trobada general per avaluar, tot orientat a l’acció.

Inscripcions RSE.Pime

Inscriu-t’he a l’RSE.Pime

Demanar informació sobre l'RSE.Pime

Demana més informació sobre l’RSE.Pime

 

 

 

 

 

Programa d’acompanyament RSE.Pime 2023-2024 (pdf)

✅ RSE.Pime és un programa pràctic d’implantació de la Responsabilitat Social a les Pimes catalanes.

✅ Les empreses participants disposen d’un Pla d’acció a mida per mitjà d’un procés de 10 tallers grupals i dues consultories a l’empresa.

✅ Es treballa el propòsit empresarial vinculat a la Responsabilitat Social Empresarial.

✅ Amb RSE.Pime es genera un espai d’intercanvi i debat amb pimes compromeses amb els valors i la sostenibilitat com a elements competitius de les organitzacions.

 

L’RSE.Pime està promogut per Respon.cat, amb el suport del Departament d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya, i la col·laboració del Consell de Cambres de Comerç i la Cambra de Barcelona.

Us podria interessar també

[Vídeo] Què aporta a EBA Vallcarca ser membre de Respon.cat?

Micro entrevistes realitzades a empreses membres de Respon.cat. EBA Vallcarca mostra el sentit de l’RSE per a la seva organització i què els aporta ser membre de Respon.cat

Suara coop, neteja i desinfecció

Garbet és l’empresa d’inserció de Suara Cooperativa. Amb la tornada a la normalitat a les empreses requereixen uns protocols de neteja més estrictes. El procés de desinfecció de Garbet aplica

Entrevista a Joana Amat amb motiu del Dia Internacional de les Dones

Entrevista a Joana Amat, vicepresidenta d’Amat Immobiliaris, amb motiu del Dia Internacional de les Dones. Joana Amat ” El repte d’Amat en termes d’igualtat de gènere és d’Amat i és