Llancem la nova edició de l’RSE.Pime, un pla d’acció i un propòsit empresarial vinculat a l’RSE en 10 sessions

Llancem la nova edició de l’RSE.Pime, un pla d’acció i un propòsit empresarial vinculat a l’RSE en 10 sessions

  • Llancem l’RSE.Pime 2023-2024, el programa de referència en Responsabilitat Social per a les pimes catalanes.
  • Una nova oportunitat per fer un salt qualitatiu de la gestió de la Responsabilitat Social i orientar-se a un propòsit empresarial.
  • L’acompanyament RSE.pime consta de vuit sessions en línia, dues sessions presencials grupal i dues consultories in company.
  • El programa RSE.Pime s’estructura com una xarxa d’aprenentatge de Responsabilitat Social que pretén la integració de la sostenibilitat en les pimes seleccionades com a participants.

Botó tota info RSE.Pime

Durant mig any, directius i directives de pimes es reuneixen un cop al mes en un grup amb totes les organitzacions participants per aprofundir en el sentit empresarial de l’RSE i desenvolupar el propi Pla d’acció i treballar el propòsit empresarial vinculat a l’RSE. Facilita eines i procediments de millora en la gestió econòmica, social i ambiental a partir de la implantació dels valors d’RSE a la cultura empresarial de l’organització.
La força d’RSE.Pime és que ofereix a les empreses de manera àgil un programa complet d’aprenentatge sobre l’RSE amb 10 tallers en grups reduïts de nivell directiu, més dues sessió de consultoria a l’empresa, i una darrera trobada general per avaluar, tot orientat a l’acció.

Inscripcions RSE.Pime

Inscriu-t’he a l’RSE.Pime

Demanar informació sobre l'RSE.Pime

Demana més informació sobre l’RSE.Pime

 

 

 

 

 

Programa d’acompanyament RSE.Pime 2023-2024 (pdf)

✅ RSE.Pime és un programa pràctic d’implantació de la Responsabilitat Social a les Pimes catalanes.

✅ Les empreses participants disposen d’un Pla d’acció a mida per mitjà d’un procés de 10 tallers grupals i dues consultories a l’empresa.

✅ Es treballa el propòsit empresarial vinculat a la Responsabilitat Social Empresarial.

✅ Amb RSE.Pime es genera un espai d’intercanvi i debat amb pimes compromeses amb els valors i la sostenibilitat com a elements competitius de les organitzacions.

 

L’RSE.Pime està promogut per Respon.cat, amb el suport del Departament d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya, i la col·laboració del Consell de Cambres de Comerç i la Cambra de Barcelona.

Us podria interessar també

El teixit productiu davant la Reforma horària

  El proper 4 de novembre tindrà lloc la jornada “El teixit productiu davant la Reforma horària” al Caixafòrum Durant la jornada es presentarà l’eina d’autoavaluació per a empreses La Iniciativa per

Nova convocatòria del Màster universitari en Responsabilitat Social Corporativa online a la UOC

La Universitat Oberta de Catalunya va llançar durant el curs 2014-15 el primer màster oficial que es fa a Catalunya sobre Responsabilitat Social Corporativa, i ara se’n convoca una nova edició Es

[AJORNAT] Curs RSE: Implementar una estratègia d’internacionalització responsable

El curs d’RSE “Implementar una estratègia d’internacionalització responsable” previst pel proper 26 de març queda ajornat fins a nou avís.