Llancem la nova edició de l’RSE.Pime, un pla d’acció i un propòsit empresarial vinculat a l’RSE en 10 sessions

Llancem la nova edició de l’RSE.Pime, un pla d’acció i un propòsit empresarial vinculat a l’RSE en 10 sessions

  • Llancem l’RSE.Pime 2023-2024, el programa de referència en Responsabilitat Social per a les pimes catalanes.
  • Una nova oportunitat per fer un salt qualitatiu de la gestió de la Responsabilitat Social i orientar-se a un propòsit empresarial.
  • L’acompanyament RSE.pime consta de vuit sessions en línia, dues sessions presencials grupal i dues consultories in company.
  • El programa RSE.Pime s’estructura com una xarxa d’aprenentatge de Responsabilitat Social que pretén la integració de la sostenibilitat en les pimes seleccionades com a participants.

Botó tota info RSE.Pime

Durant mig any, directius i directives de pimes es reuneixen un cop al mes en un grup amb totes les organitzacions participants per aprofundir en el sentit empresarial de l’RSE i desenvolupar el propi Pla d’acció i treballar el propòsit empresarial vinculat a l’RSE. Facilita eines i procediments de millora en la gestió econòmica, social i ambiental a partir de la implantació dels valors d’RSE a la cultura empresarial de l’organització.
La força d’RSE.Pime és que ofereix a les empreses de manera àgil un programa complet d’aprenentatge sobre l’RSE amb 10 tallers en grups reduïts de nivell directiu, més dues sessió de consultoria a l’empresa, i una darrera trobada general per avaluar, tot orientat a l’acció.

Inscripcions RSE.Pime

Inscriu-t’he a l’RSE.Pime

Demanar informació sobre l'RSE.Pime

Demana més informació sobre l’RSE.Pime

 

 

 

 

 

Programa d’acompanyament RSE.Pime 2023-2024 (pdf)

✅ RSE.Pime és un programa pràctic d’implantació de la Responsabilitat Social a les Pimes catalanes.

✅ Les empreses participants disposen d’un Pla d’acció a mida per mitjà d’un procés de 10 tallers grupals i dues consultories a l’empresa.

✅ Es treballa el propòsit empresarial vinculat a la Responsabilitat Social Empresarial.

✅ Amb RSE.Pime es genera un espai d’intercanvi i debat amb pimes compromeses amb els valors i la sostenibilitat com a elements competitius de les organitzacions.

 

L’RSE.Pime està promogut per Respon.cat, amb el suport del Departament d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya, i la col·laboració del Consell de Cambres de Comerç i la Cambra de Barcelona.

About author

Us podria interessar també

Sense categoria

Ja hi ha 131 empreses adherides als acords voluntaris per a la reducció d’emissions a Catalunya

Les noves empreses firmants van recollir el Certificat d’empresa Adherida al Programa d’Acords Voluntaris de Reducció d’emissions de CO2. Diverses empreses membres i relacionades amb Respon.cat entre les firmants. Un total

Últimes notícies

La relació de les empreses amb els seus grups d’interès passa per la gestió responsable de la llengua

Amat Immobiliaris, empresa membre de Respon.cat, ha acollit la jornada La responsabilitat lingüística en el marc de l’Agenda 2030, que ha servit per compartir les experiències i els reptes que han d’abordar

Sense categoria

[Jornada] RSE i Sector Salut d’Esade Alumni i Respon.cat

El proper 7 de novembre Respon.cat col·labora en la jornada “RSE i Sector Salut” on es debatrà sobre l’RSE en les empreses d’assegurament i provisió sanitària i s’exposaran casos avançats de