“La voluntat de les empreses compromeses de voler fer un món millor ha evolucionat cap al propòsit empresarial” a la sessió de la formació en RSE amb Sílvia Agulló

Formació RSE Propòsit

  • Sílvia Agulló Gimeno, directora de Negoci Responsable i Reputació de DKV Assegurances, ha abordat el propòsit empresarial des del coneixement pràctic en la sessió de formació d’RSE de Respon.cat.
  • El Programa de formació en RSE està concebut per capacitar a partir de tallers fets per empreses membres, cosa que aporta valor d’aprenentatge compartit.
  • Agraïm a DKV Assegurances i de manera molt especial a Sílvia Agulló Gimeno la disponibilitat i el temps que ha dedicat en la sessió del Programa de formació en RSE de Respon.cat.

Sílvia Agulló Gimeno, directora de Negoci Responsable i Reputació de DKV Assegurances, una empresa que destaca pel seu compromís amb la salut i el benestar en el sector assegurador,  ha explicat que el seu propòsit empresarial es tradueix en una clara vocació de millorar la qualitat de vida dels seus clients, proporcionant serveis que van més enllà de l’assegurança convencional. Amb una visió centrada en les persones, DKV Assegurances es proposa crear un impacte positiu en la societat, contribuint al desenvolupament d’un futur més saludable i sostenible. La seva aposta per la innovació i la responsabilitat social empresarial reforça el seu paper com a referent en el sector, demostrant que l’èxit empresarial pot anar de la mà d’un compromís profund amb el benestar de les persones.

En aquesta sessió Josep Maria Canyelles i Pastó, coordinador de Respon.cat, ha aportat el marc metodològic en el plantejament del propòsit empresarial vinculat a la Responsabilitat Social, afirmant que aquest concepte sorgeix de la voluntat de les empreses compromeses de voler fer un món millor.

Respon.cat organitza anualment el Programa de formació en RSE que té per objectiu capacitar les persones que dirigeixen o gestionen l’RSE aportant-los els coneixements i metodologia necessària per millorar l’exercici de la funció DiRSE.
La metodologia del programa també pretén generar un espai d’intercanvi entre les persones participants, de manera que es puguin intercanviar i analitzar bones pràctiques i es desenvolupin maneres innovadores d’abordar els reptes.

Podeu demanar més informació a formacio@respon.cat.

About author

Us podria interessar també

Sense categoria

Respon.cat i la FCVS signen un conveni de col·laboració per enfortir les relacions d’entitats de voluntariat i empreses

Respon.cat i la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) signen un conveni per enfortir les relacions entre les entitats de voluntariat i les empreses. La FCVS incrementarà la seva vinculació

Sense categoria

Economia circular i responsabilitat del productor del residu

L’Economia Circular és un dels Focus de l’RSE de Catalunya entès com un d’aquells temes d’interès en clau local. Una millora en la traçabilitat implicaria que cada residu rebés el tractament adequat

Sense categoria

La Confederació impulsa un programa de foment de les dones en òrgans de govern

  La Confederació del Tercer Sector Social, membre del Consell Social de Respon.cat,  impulsa un programa de foment de les dones en òrgans de govern. Amb aquest programa el Tercer Sector