Llancem la nova edició de l’RSE.Pime, un pla d’acció i un propòsit empresarial vinculat a l’RSE en 10 sessions

Llancem la nova edició de l’RSE.Pime, un pla d’acció i un propòsit empresarial vinculat a l’RSE en 10 sessions

  • Llancem l’RSE.Pime 2023-2024, el programa de referència en Responsabilitat Social per a les pimes catalanes.
  • Una nova oportunitat per fer un salt qualitatiu de la gestió de la Responsabilitat Social i orientar-se a un propòsit empresarial.
  • L’acompanyament RSE.pime consta de vuit sessions en línia, dues sessions presencials grupal i dues consultories in company.
  • El programa RSE.Pime s’estructura com una xarxa d’aprenentatge de Responsabilitat Social que pretén la integració de la sostenibilitat en les pimes seleccionades com a participants.

Botó tota info RSE.Pime

Durant mig any, directius i directives de pimes es reuneixen un cop al mes en un grup amb totes les organitzacions participants per aprofundir en el sentit empresarial de l’RSE i desenvolupar el propi Pla d’acció i treballar el propòsit empresarial vinculat a l’RSE. Facilita eines i procediments de millora en la gestió econòmica, social i ambiental a partir de la implantació dels valors d’RSE a la cultura empresarial de l’organització.
La força d’RSE.Pime és que ofereix a les empreses de manera àgil un programa complet d’aprenentatge sobre l’RSE amb 10 tallers en grups reduïts de nivell directiu, més dues sessió de consultoria a l’empresa, i una darrera trobada general per avaluar, tot orientat a l’acció.

Inscripcions RSE.Pime

Inscriu-t’he a l’RSE.Pime

Demanar informació sobre l'RSE.Pime

Demana més informació sobre l’RSE.Pime

 

 

 

 

 

Programa d’acompanyament RSE.Pime 2023-2024 (pdf)

✅ RSE.Pime és un programa pràctic d’implantació de la Responsabilitat Social a les Pimes catalanes.

✅ Les empreses participants disposen d’un Pla d’acció a mida per mitjà d’un procés de 10 tallers grupals i dues consultories a l’empresa.

✅ Es treballa el propòsit empresarial vinculat a la Responsabilitat Social Empresarial.

✅ Amb RSE.Pime es genera un espai d’intercanvi i debat amb pimes compromeses amb els valors i la sostenibilitat com a elements competitius de les organitzacions.

 

L’RSE.Pime està promogut per Respon.cat, amb el suport del Departament d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya, i la col·laboració del Consell de Cambres de Comerç i la Cambra de Barcelona.

About author

Us podria interessar també

Sense categoria

[Microvídeo] Josep Maria Canyelles en referència a Respon.cat

Gràcies també a Josep Maria Canyelles per fer possible Respon.cat, juntament amb altres 37 empreses membres que en formen part. Microvídeo a càrrec de Josep Maria Canyelles, coordinador de Respon.cat

Sense categoria

S’obre la convocatòria 2017 del programa RSE.Pime

L’edició 2017 del programa RSE.Pime obre la convocatòria fins al 20 de juny. L’RSE.Pime, el programa de referència en Responsabilitat Social per a les pimes catalanes, ofereix de nou l’oportunitat d’elaborar un pla d’acció d’RSE en 5

Sense categoria

Corresponsables recibe la certificación B Corporation por su compromiso con el periodismo y la comunicación responsable en Iberoamérica

Corresponsables, empresa miembro de Respon.cat, ha obtenido la certificación B Corporation. Esta certificación le ha sido otorgada por por su modelo de negocio enfocado al periodismo y a la comunicación responsable, así