S’apropa la Nit d’Ared

  • La Fundació Ared, empresa membre de Respon.cat, us convida a la jornada anual que celebra que la inserció social i laboral de les persones en situació de vulnerabilitat és possible!”
  • La Nit d’Ared és trobada de persones, empreses i entitats que creuen en les noves oportunitats.

Ared es una Fundació que acompanya des de fa 28 anys a persones en alt risc de vulnerabilitat, majoritàriament dones, procedents de centre penitenciari i serveis socials, perquè aconsegueixin la plena integració a la societat. Ho fem fomentant la seva autonomia, a través de la formació i l’acompanyament integral, que permeti la incorporació al mercat laboral.

La Nit d’Ared serà un tast gastronòmic, organitzat per Catering Ared, en col·laboració amb reconeguts professionals de la gastronomia catalana que tindrpa lloc a La Model, l’antic centre penitenciari de Barcelona.

Es comptarà amb l’Elisenda Roca com a conductora de l’acte i amb la participació de Faustino Garcia Zapico i Begoña Longoria impulsors del model alternatiu d’intervenció educativa en el context penitenciari, que fa realitat la frase “una altre presó és possible”.

Amb la teva col·laboració farem de la Nit d’Ared una vetllada per celebrar que la inserció social i laboral de les persones en situació de vulnerabilitat és possible!”

Compra la teva entrada

About author

Us podria interessar també

Sense categoria

[ARTICLE] Es presenta públicament el reconeixement a la Reforma horària dins els Premis Respon.cat

Aquest divendres ha tingut lloc l’acte de presentació de l’Anuari 2015 de la Iniciativa per a la Reforma Horària, en el qual Respon.cat ha fet públic el reconeixement a les

Sense categoria

La segona edició dels Premis Respon.cat 2016 es farà a Lleida dilluns 21 de novembre al migdia

Dilluns 21 de novembre al migdia tindrà lloc el lliurament de Premis Respon.cat 2016 Respon.cat descentralitza l’acte més important de l’any, que enguany es farà a la Seu Vella de Lleida

Sense categoria

Respon.cat partner col·laboradora en el IV Ship2B Impact Fòrum

Respon.cat, com a partner col·laboradora del IV Ship2B Impact Forum, ofereix un nombre limitat d’invitacions a les persones directores d’RSE de les seves empreses membres. Ship2B coorganitza el IV Ship2B