Jornades Corresponsables de presentació de la 17a edició de l’Anuari Corresponsables

  • Corresponsables, empresa membre de Respon.cat, organitza la Jornada  “Riscos, actuacions i principals oportunitats sostenibles en matèria d’ESG”.
  • En aquesta jornada també s’anbordaran temes relacionats amb la sostenibilitat, l’RSE i l’Agenda 2030 a més de presentar la 17 aedició de l’Anuari Corresponsables.

 

Corresponsables presenta el 15 i 21 de març a Madrid i Barcelona, ​​respectivament, la 17a edició de l’Anuari Corresponsables amb unes jornades en què reunirà tota mena d’organitzacions i experts. En aquesta ocasió, les Jornades Corresponsables se centraran en Riscos, actuacions i principals oportunitats sostenibles en matèria d’ESG, i posaran especial èmfasi en el rol que juguem totes les organitzacions (privades, públiques i sense ànim de lucre) per aconseguir arribar més a la ciutadania, superar les barreres i obstacles actuals i definir entre tots quins seran els propers passos a seguir.

Se’n lliurarà un exemplar de l’Anuari Corresponsables 2022 als assistents de l’esdeveniment, que se celebrarà a l’Auditori d’IESE de Madrid i Barcelona.

Es comptarà amb la participació d’organitzacions com BBVA, Consell General de Col·legis Farmacèutics, Elecnor, Forètica, Fundació Unoentrecienmil, Gesternova, Henkel, Holalús, Lenovo, Nacex, South Pole, SQM, Vantage Towers, Vitaldent, Wheris i World Vision, entre d’altres.

 

Inscripcions

About author

Us podria interessar també

Novetats

JORNADA COL·LOQUI “Com les organitzacions de referència en el món de la salut gestionen l’RSC”

El proper 17 de maig a les 18h us convidem a la jornada col·loqui “Com les organitzacions de referència en el món de la salut gestionen l’RSC“, organitzada per ESCI-UPF

Sense categoria

[Jornada ODS] Una agenda per a les persones i la prosperitat, visions i aliances

El cicle de jornades “l’agenda 2030: transformar Catalunya, millorar el món” comença aquest 27 de setembre amb l’acte “Una agenda per a les persones i la prosperitat: visions i aliances”

Sense categoria

En el Dia mundial de l’Aigua: Sabies que…

Amb motiu del Dia mundial de l’Aigua Respon.cat recull un seguit de dades per tal de sensibilitzar en la necessitat de tractar l’aigua com un element esencial del desenvolupament sostenible.