[Vídeo] Voleu saber com aprofundir en la gestió ambiental amb un programa de col·laboració?

  • El proper 2 de març tindrà lloc la Jornada de Transferència de bones pràctiques d’RSE amb empreses de referència que incorporen la Responsabilitat Social en la gestió estratègica.
  • Les persones assistents podran participar en el taller debat on tindran l’oportunitat de conèixer a fons com es du a terme un programa ambiental de col·laboració amb el Gremi de Carnissers i Xarcuters artesans de les comarques gironines .

 

Informació bàsica

  • Dia: 2 març, 15.00 a 16.00h
  • En línia

 

El Reconeixement Respon.cat al programa empresarial ambiental de col·laboració ha estat per Gremi de Carnissers i Xarcuters artesans de les comarques gironines per tractar-se d’una empresa amb un interessant programa ambiental, en col·laboració amb moltes entitats i amb un enfocament compromés amb la sostenibilitat.

Sílvia Aliu, presidenta del Gremi de Carnissers i Xarcuters artesans de les comarques gironines, explicarà com desenvolupen el seu programa ambiental i respondrà els dubtes que es plantegin.

Vegeu vídeo

About author

Us podria interessar també

Sense categoria

Peixe Software, control de presència amb registre multicanal

Peixe Software us ofereix TamTam, el servei de registre de jornada MULTICANAL ofert en modalitat d’autoservei per Internet, amb un preu radicalment econòmic. TamTam és la millor solució per tots

Sense categoria

Expressem el nostre condol

Respon.cat vol expressar el seu condol a familiars i amics dels 144 passatgers i dels 6 tripulants víctimes de l’avió sinistrat, de la companyia alemanya Germanwings, que feia el trajecte

Últimes notícies

Josep Santacreu rebrà el Reconeixement personal per la seva trajectòria en RSE en la cinquena edició dels Premis Respon.cat

Judit Mascó lliurarà el Reconeixement per la seva trajectòria en RSE al Dr. Santacreu en la 5 edició dels Premis de l’RSE de Catalunya el proper dimecres 13 de gener.