Suara coop, neteja i desinfecció

Garbet és l’empresa d’inserció de Suara Cooperativa. Amb la tornada a la normalitat a les empreses requereixen uns protocols de neteja més estrictes.

El procés de desinfecció de Garbet aplica la nebulització amb productes biocides, avalat per la seva eficàcia contra el virus. Ahora ofereix neteges de manteniment, controls de qualitat, seguiment normatiu, venda i distribució de productes ecològics de neteja i desinfecció, de neteja de vidres (i poliment de terres. Per a més informació, contacteu amb comercial@garbet.coop.

Vegeu vídeo

 

About author

Us podria interessar també

Últimes notícies

La Fundació Ared al programa “Valor Afegit” de TV3

Una de les 17 organitzacions participants de l’RSE.Pime d’enguany, la Fundació Ared, ha estat notícia al programa de TV3 “Valor Afegit”. Amb el títol “Inserir a través de la confecció

newsletter

[AJORNAT] Curs RSE: Implementar una estratègia d’internacionalització responsable

El curs d’RSE “Implementar una estratègia d’internacionalització responsable” previst pel proper 26 de març queda ajornat fins a nou avís.

Sense categoria

L’FEGP i Respon.cat col·laboraran per un model de competitivitat socialment responsable

La Federació Empresarial del Gran Penedès i l’associació empresarial Respon.cat augmentaran la seva col·laboració per contribuir a una competitivitat basada en el desenvolupament sostenible. La col·laboració que ja mantenien s’ha