Les Cambres de Comerç catalanes impulsen la Plataforma Solidària COVID19 Community

  • Les Cambres de Comerç catalanes impulsen la Plataforma Solidària Covid19 Community amb l’objectiu d’ajudar a la coordinació d’ofertes i demandes de tot tipus de material solidari arreu de Catalunya.

Covid19 Community és un nova plataforma solidària que permet gestionar més fàcilment les necessitats i oferiments de material, elements de protecció i altres recursos entre empreses, productors, voluntaris i particulars. L’objectiu final és ajudar a la coordinació del material solidari arreu de Catalunya.

Les Cambres de Comerç catalanes i la xarxa de contactes público-empresarials de les seves demarcacions s’encarreguen del seu seguiment territorial, amb el recolzament tècnic dels equips d’Artic Studio i Sixtemia.

L’operativa és senzilla. Tot aquell que tingui necessitats que puguin ser satisfetes solidàriament, ha de fer una petició mitjançant el següent enllaç i des de la plataforma es canalitzaran aquells oferiments que encaixin amb la seva demanda.

Si, per altra banda, s’està en disposició d’oferir material solidari, elements de protecció o altres recursos a través d’aquest enllaç es podrà gestionar el lliurament de la forma més eficient possible.

Font: www.30virtual.net/Noticias/14200

About author

Us podria interessar també

newsletter

[Vídeo] Calidad Pascual, per abordar la gestió de la crisi el primer són les persones

Amb la voluntat de mostrar com responen les empreses compromeses davant la crisi del coronavirus, Respon.cat ha elaborat un recull de vídeos amb propostes, bones pràctiques, crides o altres iniciatives

Últimes notícies

Arriba la V Jornada Implementar l’RSE: La transparència com a punt de partida

Apunts, empresa membre de Respon.cat, coorganitza la V Jornada: Implementar l’RSE, amb la Càtedra d’Economia Social de Tecnocampus Mataró-UPF.La Jornada tindrà lloc el proper 28 de febrer a tractarà “La

Sense categoria

Sessió de Networking amb empreses participants a l’RSE.Pime

El proper 5 de març de 9.30 a 13.00h, Respon.cat organitza una sessió de Networking amb les empreses participants de les diferents edicions de l’RSE.Pime a la Ciutat de l’Aigüa