[Esdeveniment] Conferència Europea Capitalisme Conscient

  • El proper 9 de juliol se celebra la Conferència Europea Capitalisme Conscient a IESE Barcelona.
  • El moviment Calitalisme Conscient promou el compromís de les organitzacions en elevar la humanitat a través dels negocis.
  • En el marc d'un acord de col·laboració, les empreses membres de Respon.cat obtindran un 35% de desompte sobre el preu regular. (Per aplicar aquesta reducció cal demanar el codi especial a comunicacio@respon.cat)

 

El moviment del Capitalisme Conscient

Aquest moviment defensa que el capitalisme de lliure empresa és el més poderós sistema per a la cooperació social i el progrès humà mai concebut. El Capitalisme Conscient produeix negocis que són bons, ètics, nobles i heroïcs. L'organització ajuda les empreses a ser més conscients amb experiències transformadores que les inspiren, les eduquen i les faculten per elevar la humanitat a través dels negocis.

Conferència Europea Capitalisme Conscient

QUAN:

Diumenge 8 de juliol 15:00-19:00h Xarxes i tallers

Dilluns 9 de juliol 8:00-19:00h Conferència europea del capitalisme conscient

ON: IESE Business School, Barcelona

QUI: Directors generals i equips executius, emprenedors, entrenadors, consultors i altres que es comprometen a elevar la humanitat a través de l'empresa.

QUÈ: CCEC2018 inclou notes claus d'alta potència, entrevistes, debats, pistes múltiples de pràctiques pràctiques, aprenentatge amb i des de la comunitat i moltes oportunitats de connectar amb parlants i companys. Vingui preparat per construir amistats i fomentar les relacions de col·laboració dins de la nostra creixent comunitat europea.

Inscripcions

About author

Us podria interessar també

Sense categoria

Properes trobades empresarials per abordar els Objectius de Desenvolupament Sostenible

Us oferim la relació d’actes de les properes setmanes que abordaran continguts dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) promoguts per Nacions Unides, i que Respon.cat està promovent com a part

Sense categoria

El president de Respon.cat destaca el repte de la igualtat, en l’acte de Corresponsables

Més de 400 assistents han acudit avui 5 de març a la 63 Jornada Corresponsables de presentació del 10è Anuari Corresponsables al CaixaForum de Barcelona. El president de Respon.cat i CEO

Últimes notícies

MútuaTerrassa se suma a la campanya #JoEmCorono per trobar un tractament eficient contra el COVID-19

MútuaTerrassa, empresa membre de Respon.cat, se suma a la campanya #JoEmCorono i t’animem a que tu també ho facis. Desde la plataforma www.joemcorono.com pots contribuir a la cerca per un