[Vídeo] Explorant converses entre Associació Alba i Ajuntament d’Agramunt per a uns Territoris Socialment Responsables

Captura de pantalla 2017-08-23 a les 18.57.05

  • En el marc del Seminari per uns Territoris Socialment Responsables que va tenir lloc el passat 8 de juny s'han enregistrat converses entre entitats i organitzacions que mostren com es treballa en el territori en clau de Responsabilitat Social.
  • L'Associació Alba i l'Ajuntament d'Agramunt dialoguen sobre Responsabilitat Social i Territori com a elements clau per al desenvolupament de les organitzacions.

 

Maite Trepat (Assoociació Alba) i Bernat Solé (Ajuntament d'Agramunt) exploren converses entre entitats i organitzacions per a fer Territoris Socialment Responsables.

 

[Vídeos] Explorant converses entre sectors i organitzacions per a uns Territoris Socialment Responsables:

Entrades relacionades:

About author

Us podria interessar també

Sense categoria

Entrevista a Joana Amat amb motiu del Dia Internacional de les Dones

Entrevista a Joana Amat, vicepresidenta d’Amat Immobiliaris, amb motiu del Dia Internacional de les Dones. Joana Amat ” El repte d’Amat en termes d’igualtat de gènere és d’Amat i és

Sense categoria

[Microvídeo] Gràcies a Psikered per fer possible Respon.cat

  Gràcies a Psikered per fer possible Respon.cat, juntament amb les altres 36 empreses membres que en formen part. Microvídeo a càrrec de Joan Piñol, director general de Psikered.  

Sense categoria

Grup Efebé, creem espais saludables

A Grup Efebé creem i redefinim espais professionals perquè esdevinguin saludables, ergonòmics, sostenibles i eficients. Transformem espais d’escoles, oficines i centres esportius, també de residències per gent gran i centres