Donem la benvinguda al CETT, centre universitari de Turisme, Hoteleria i Gastronomia, nou membre de Respon.cat

Donem la benvinguda al CETT, centre universitari de Turisme, Hoteleria i Gastronomia, nou membre de Respon.cat

Presentació del CETT

Ens plau donar la benvinguda al CETT com a nou membre de Respon.cat. El CETT és el centre universitari de referència de Turisme, Hoteleria i Gastronomia, adscrit a la Universitat de Barcelona des de 1997 i amb una clara vocació internacional. Compta amb un equip de professionals especialitzats que ofereix a l’alumnat un model de creació i transmissió del coneixement basat en el rigor, la innovació i l’experiència.

cett Tapa-solidaria2017

El CETT està reconegut per la Generalitat de Catalunya com a centre integrat de formació professional, identificació atorgada per l’Agència Pública de Formació i Qualificació Professionals de Catalunya.

Aquesta classificació reconeix al CETT com a centre educatiu que ofereix una formació professional completa i especialitzada, contribuint a la transformació del sector amb una oferta de formació professional que dóna resposta a la qualificació professional i amb una dimensió internacional.

Com a Centre de Formació Professional Integrada implementem una metodologia que, juntament amb les instal·lacions i l’estreta vinculació amb el sector, aporta a l’alumnat una formació d’alt nivell qualitatiu. Desenvolupem projectes d’innovació i recerca aplicada i disposem d’un servei d’orientació professional.

L’oferta formativa professional que oferim és:

  • FP inicial: cicles formatius de grau mitjà i grau superior.
  • FP per a l’ocupació: certificats professionals i formació contínua per a professionals i a mida per empreses.

La responsabilitat social al CETT

Al CETT, com a grup d’empreses dedicades a la formació i a l’oferta de serveis d’hoteleria i turisme de qualitat, la Responsabilitat Social Empresarial (RSE) forma part del compromís fundacional i permet fer-lo realitat.

cett BANCALIMENTS En el Grup, orientem l’esforç i el treball a assolir un sector més compromès amb la societat i les persones; potenciem la iniciativa, la integritat i l’autodesenvolupament, i treballem en equip en un context internacional, mantenint el compromís amb el país. L’eficiència es tradueix en competitivitat, un tret fonamental per garantir la continuïtat del CETT, que reinverteix els resultats en la formació i en la comunitat. En aquest sentit, la Fundació Gaspar Espuña-CETT, constituïda fa 18 anys, garanteix i promou la perdurabilitat d’aquesta filosofia i compromís fundacional, mitjançant, per exemple, l’atorgament de beques, mentre que un altre dels exponents d’aquesta filosofia és el fet que no es reparteixin dividends. Partint d’aquests valors, la visió de futur al CETT passa perquè el Grup segueixi sent un referent d’excel·lència acadèmica i de serveis en hoteleria i turisme en l’àmbit internacional, compromès amb el desenvolupament responsable del sector, les persones, la societat i el país, que aporti formació, recerca, innovació i coneixement expert, i aposti decididament pel creixement personal i professional dels qui en formem part.

Des dels inicis, el CETT s’ha proposat assolir fites de RSE, una actitud que s’ha desenvolupat progressivament gràcies a diverses accions i mesures emmarcades en aquest sentit. Ara, aquesta intenció s’ha intensificat més que mai, assolint nous compromisos i, per tant, responsabilitats, en la línia de treball del Grup cap a l’excel·lència i amb una visió a llarg termini des d’una mirada responsable.

cett swimbarcelona

Per a la consecució d’una òptima RSE, ja incorporada com a objectiu en la revisió del Pla Estratègic de l’empresa 2008-2013, el Grup CETT participa en el programa RSE.Pime, que promou el Departament de Treball de la Generalitat de Catalunya,en col·laboració amb el Consell General de Cambres de Catalunya. Aquest programa aporta un mètode i elements per a la planificació de la RSE, i alhora és un estímul per al desenvolupament de l’objectiu estratègic. Ha resultat de gran utilitat, per exemple, per obtenir una diagnosi externa (ajuda a determinar les accions que cal desenvolupar, a detectar els punts forts i febles de l’empresa, a definir les accions de millora i definir els indicadors de mesura), i per posar en valor, tant internament com externament, la Política de RSE del Grup CETT i l’inventari d’accions. El programa RSE.Pime ha estat un gran estímul per a l’equip directiu; ens ha proporcionat un mètode i formació, i ens ha ajudat a definir les accions de millora gràcies a la diagnosi externa realitzada.

 

cett.es/ca

Us podria interessar també

Últimes notícies

Les empreses de Lleida reflexionen sobre el propòsit com a repte empresarial emergent

La Cambra de Comerç de Lleida ha organitzat aquest dimarts, en col·laboració amb Respon.cat, la jornada ‘El propòsit com a repte empresarial emergent: competitivitat i lideratge’, un acte que s’emmarca

Últimes notícies

Abacus celebra els seus 50 anys dedicats al cooperativisme

Abacus, empresa membre de Respon.cat, celebra els seus 50 anys dedicats al cooperativisme. “La confiança és el capital intangible més preuat de l’organització” segons Maravillas Rojo, presidenta d’Abacus. El passat

Últimes notícies

Representants d’empreses i organitzacions comparteixen reptes per avançar cap a l’empresa saludable

Aquest matí ha tingut lloc a ESCI-UPF la jornada “Empresa saludable, empresa responsable” amb la participació d’unes 50 persones representants d’empreses i organitzacions. La jornada és una iniciativa del grup