En el Dia Internacional de la llengua volem situar la responsabilitat lingüística en el marc de l’Agenda 2030 #ODS

  • En el Dia Internacional de la llengua volem situar la Responsabilitat lingüística en el marc de l’Agenda 2030.
  • La gestió lingüística és un element transversal que es correlaciona amb deu dels 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS).

Correlacio_Llengua_ODS

 

El Grup de Treball de Respon.cat sobre Responsabilitat lingüística és un espai per compartir les experiències i els reptes que han d’abordar les empreses i l’administració, així com les inquietuds que mostra la societat en matèria lingüística. Per al 2022 s’ha proposat fer una guia per abordar la gestió lingüística des d’un enfocament d’RSE.

About author

Us podria interessar també

Últimes notícies

El dirse s’obre camí a l’empresa

Respon.cat ha col·laborat en la jornada organitzada per l’Associació DIRSE, membre del Consell Social de Respon.cat, a Barcelona, on es va presentar el II Estudi de la funció dirse en l’empresa espanyola”

Últimes notícies

Dia Mundial del Medi Ambient. Article “ODS: deure ètic i obligació legal”, per Ramon Folch

Amb motiu del dia Mundial del Medi Mabient, Respon.cat publica aquest article del reputat doctor en biologia i sociòleg, Ramon Folch. Folch afirma que els 17 Objectius de Desenvlupament Sostenible

newsletter

Auren, ‘Social.sic’ software de gestió per a entitats d’economia social

Les entitats del tercer sector necessiten unificar al màxim els seus processos de gestió interna, per tal d’optimitzar els recursos oferint sempre el millor servei. Auren disposa de ‘social.sic’, un