El proper 30 de juny Carlota Pi amb “RSE i Pimes, marcar la diferència” a l’acte RSE.Pime

  • Carlota Pi, cofundadora i directora executiva d’Holaluz, parlarà sobre “RSE i Pimes, marcar la diferència“, a l’acte RSE.Pime el proper 30 de juny a les 16.00h en streaming.
  • Durant l’acte es llançarà la propera edició de l’RSE.Pime, una nova oportunitat per a les pimes catalanes per fer un salt en la gestió de la seva Responsabilitat Social.

El proper 30 de juny a les 16.00h celebrarem en streaming l’acte de llançament de la nova edició de l’RSE.Pime i tancament de l’edició 2020.-2021.

Durant l’acte comptarem amb la ponència inspiradora de Carlota Pi, amb més de 15 anys d’experiència professional en el sector de les elèctriques en l’àmbit nacional i internacional, i amb un llarg palmarès de premis i reconeixents en innovació, creativitat, emprenedoria i direcció d’empreses.

Carlota Pi va ser la ideòloga d’Holaluz, un projecte que gestiona la seva Responsabilitat de manera integrada i que té un propòsit: canviar el món a través de la transformació del sector energètic col·locant el client al centre de les decisions per a construir una relació a llarg termini basada en la confiança. Un propòsit que activen connectant persones a l’energia verda.

Carlota Pi exposarà una visió empresarial trencadora, fresca i disruptiva amb la seva passió i convicció habituals. No us ho perdeu: 30 de juny 16.00h en streaming!

Us hi podeu inscriure des d’aquest enllaç i veure-ho des del canal de youtube de Respon.cat.

About author

Us podria interessar també

Sense categoria

Almenys un 11% de la llars catalanes són víctimes de pobresa energètica

L’informe Estimació de la pobresa energètica a Catalunya mostra aquesta preocupant dada. La pobresa energètica està recollida dins el Focus de l’RSE Cohesió Social   Ivàlua, el consorci format per la

Sense categoria

Premis Respon.cat

L’associació Respon.cat, iniciativa empresarial per al desenvolupament de la responsabilitat social a Catalunya, convoca els Premis Respon.cat a l’RSE, amb el suport de la Generalitat de Catalunya i del Consell

Sense categoria

Un dels primers actes de la nova consellera d’Empresa: l’RSE de les pimes

Àngels Chacon intervindrà dimarts 19 de juny al’acte de cloenda de l’RSE.Pime 2017 i llançament de la nova edició. La consellera farà un reconeixement a les pimes participants i una crida per a la nova