Respon.cat a la presentació dels indicadors dels Objectius per al Desenvolupament Sostenible (ODS) a Catalunya

  • Respon.cat participarà en la presentació dels indicadors dels ODS de Catalunya organitzada per l’Institut d’Estadística de Catalunya i el Consell Assessor per al Desenvolupament Sostenible.
  • La presentació tindrà lloc el proper dimecres 23 de setembre de 11 a 12h i es retransmetrà a través del canal Youtube del Departament d’Acció Exterior, Relacions Institucionals i Transparència.

La Generalitat de Catalunya presentarà en públic els indicadors dels Objectius per al Desenvolupament Sostenible (ODS) a Catalunya. Aquests indicadors, incorporats a l’estadística oficial, han de permetre fer el seguiment i l’avaluació del grau de compliment dels ODS al nostre país i han estat calculats d’acord amb els criteris metodològics d’Eurostat (https://www.idescat.cat/dades/ods/).

La iniciativa ha estat conjunta de l’Institut d’Estadística de Catalunya (IDESCAT) i el Consell Assessor per al Desenvolupament Sostenible (CADS), adscrit al Departament d’Acció Exterior, Relacions Institucionals i Transparència.

L’acte de presentació dels indicadors dels ODS s’emmarca en la commemoració del 5è aniversari de l’aprovació de l’Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible.

Trobareu més informació d’aquest seminari virtual i us hi podeu inscriure a través del següent enllaç.

About author

Us podria interessar també

Sense categoria

TSR Territori Socialment Responsable, tallers Empresa Positiva

Tallers d’activació de l’equip humà basats en els ODS A través de la realització d’un Taller virtual d’Activació de l’Equip Humà basats en els Objectius de Desenvolupament Sostenible, que pot

Sense categoria

[Microvídeo] Gràcies a TMB per fer possible Respon.cat

Gràcies a TMB per fer possible Respon.cat, juntament amb altres 36 empreses membres que en formen part. Microvídeo a càrrec de Santiago Torres, director de la Fundació TMB   Dimecres

Sense categoria

La responsabilitat fiscal, el repte que Joan Iglesias proposa als directius de Respon.cat

Tal com vam anunciar, ahir va tenir lloc el primer Fòrum directiu de Respon.cat, adreçat al nivell directiu de les empreses membres de la iniciativa, per tal de reflexionar sobre