Metodologia

El curs està estructurat en 10 sessions de 4 hores (de 9 a 13h).
Les sessions funcionaran d’acord amb una metodologia eminentment pràctica i participativa, que parteixi dels coneixements i les necessitats dels participants.
Cada sessió serà conduïda per una persona d’una empresa membre, i s’ha preparat amb el suport d’una persona tècnica de Respon.cat i d’altres empreses membres.
Cada sessió presencial es farà en un lloc diferent intentant aprofitar espais d’empreses membres per afavorir el coneixement mutu.

About author

Us podria interessar també

Altres

Objectius

Objectius El programa té per objectiu capacitar les persones que dirigeixen o gestionen l’RSE aportant-los els coneixements i metodologia necessària per millorar l’exercici de la funció DiRSE. La metodologia del

Altres

A l’Acte “La nit de l’Empresa i la Cultura” es premiaran empreses que impulsen la cultura en l’àmbit català

La Fundació Catalunya Cultura celebrarà al Teatre Romea “La Nit de l’Empresa i la Cultura“, l’acte que acollirà el lliurament del Premi IMPULSA CULTURA 2023 dotat amb 10.000 € i del Premi EMPRESA CULTURA.

Altres

Jornada copersona: L’impacte de la corresponsabilitat social a empreses i entitats

El proper 5 d’abril tindrà lloc la jornada “L’impacte de la corresponsabilitat social a empreses i entitats: t’expliquem perquè i com, t’escoltem per cooperar” organitzada per copersona i conexus. La