Grup Alba, roses de galeta i xocolata

Què passaria si arribessis a la feina i et trobessis una rosa de galeta i xocolata del Rosal?

Segurament a primer cop d'ull et sorprendria la seva forma i originalitat, la targeta personalitzada que l'acompanya o el packaging. I en obrir-la sentiries ràpidament el seu aroma a vainilla i a galeta artesana que t'empenyeria a fer-li una mossegada i a sentir la seva textura cruixent. Un cop a la boca assaboriries la dolçor de la cobertura de xocolata i el gust d'una galeta bona.

Pensaries que és un bon detall per a regalar i segurament et sentiries feliç de formar part d'aquella empresa o d'haver participat en aquell acte o celebració.

Fidelitza els teus treballadors o col·laboradors i marca la diferència regalant les roses de galeta i xocolata de l'obrador El Rosal per Sant Jordi o en ocasions especials. Galetes bones i amb valor social.

Vegeu vídeo

 

About author

Us podria interessar també

Sense categoria

En el Dia mundial de l’Aigua: Sabies que…

Amb motiu del Dia mundial de l’Aigua Respon.cat recull un seguit de dades per tal de sensibilitzar en la necessitat de tractar l’aigua com un element esencial del desenvolupament sostenible.

Sense categoria

Incognos, satisfacció clientela

Volem regalar somriures En aquest entorn tan competitiu volem posar el nostre granet de sorra i fer-vos un regal que esperem us ajudi a potenciar la vostra empresa. Us volem