Inscripcions obertes: programa formatiu sobre Sostenibilitat i ESG organitzat pel Col·legi de Censors de Comptes

Curs Censors Respon.cat

 • El Col·legi de Censors Jurats de Comptes de Catalunya amb col·laboració de Respon.cat et presenta aquest nou programa formatiu centrat en la sostenibilitat aplicada a PIME i ONL.
 • El programa consta de 10 sessions impartides per professionals de referència i en cada una de les sessions es compartirà un enfocament pràctic del tema a tractar.

La sostenibilitat i ESG són elements interioritzats en l’estratègia de l’organització i constitueixen un element transformador. La responsabilitat social no només és un element fonamental per a les grans empreses sinó que també ho és per a les PIME i les ONL.

Integrar la responsabilitat social en l’estratègia de la teva organització genera externalitats positives en la societat en general i també en la pròpia organització atès que els seus stakeholders ho valoren de forma molt positiva (clients, proveïdors, treballadors, institucions financeres, etc.)

Aquest programa formatiu et permetrà tant determinar accions concretes en la teva organització com aprendre a comunicar la integració de la sostenibilitat i ESG a la teva organització per posar-ho en valor tant internament com externament.

En el cas dels auditors, aquest programa els hi proporcionarà coneixement imprescindible per abordar les auditories tant de les PIME com de les ONL en l’àmbit de la sostenibilitat i de les ESG.

Vegeu vídeo
Vídeo Curs Censors Jurats Cat

 

A qui va dirigit el programa?

Aquest programa formatiu va dirigit especialment a dos col·lectius:

 • professionals de PIME i ONL
 • auditors interns i externs

Mes informació Inscripcions

  • DATA: del 27 de setembre al 30 d’octubre (dilluns i dimecres / veure programa)
  • HOMOLOGACIÓ: 20 hores d’Altres Matèries (ICAC i RECC) i 5 hores d’Auditoria i Comptabilitat (ICAC i RECC)
  • HORARI: de 9:30 a 12:00 hores
  • LLOC: Plataforma zoom
  • PREU: 350€

About author

Le podría interesar también

Últimas noticias

Hemos colaborado en el Pitching solidario

Empresas miembros de Respon.cat han colaborado en el Pitching solidario del Marketplace Personas con perfil experto en comunicación han valorado las presentaciones de proyectos por parte de entidades sociales Podéis

Últimas noticias

El I Congreso Iberoamericano de Voluntariado Corporativo va a llegar a Barcelona

El I Congreso Iberoamericano de Voluntariado Corporativo es un evento único de encuentro entre empresas, ONG e instituciones públicas de ambos lados del Atlántico para debatir y avanzar las líneas

Sin categorizar

Creix l’interès per compartir bones pràctiques de responsabilitat social

La cinquena edició de la Jornada de Transferència de Bones pràctiques d’RSE es consolida amb en creixent interès d’un teixit empresarial cada vegada més compromès. Enguany ha estat una marató