L’Hospital Universitari MútuaTerrassa guardonat amb el premi Top Value Global

L’Hospital Universitari MútuaTerrassa guardonat amb el premi Top Value Global

L’Hospital Universitari MútuaTerrassa (HUMT) ha estat guardonat, en el marc de l’acte “Top Value Hospitals – Connected Value Forum” celebrat a Barcelona, amb un dels quatre premis “TOP Value Global”, els quals reconeixen el valor aportat als pacients com a eix principal per a les entitats i sistemes de salut.

L’edició d’enguany -la tercera- ha aplegat un total de 46 centres hospitalaris d’arreu del territori nacional. A banda de l’HUMT, en el certamen també s’han reconegut tres centres més amb un premi “TOP Value Global”: el Grupo Quirón Salud Madrid, el Hospital Universitario 12 de Octubre de Madrid i l’Hospital Maternoinfantil Sant Joan de Déu de Barcelona.

Com a novetat, l’edició d’enguany ha inclòs tres noves categories: TOP Value millor debutant, TOP Value major progrés i TOP Value Right Care. L’Hospital de Bellvitge ha estat reconegut en la primera, l’Hospital Universitari El Escorial en la segona i el guardó de la tercera categoria se l’ha endut el Consorci Sanitari de Terrassa.

El premi, que ha estat recollit per Gemma Muñoz, coordinadora de Gestió Clínica i Assistència Basada en valor de la Fundació Assistencial MútuaTerrassa (FAMT), reconeix el valor aportat als pacients com a eix principal per a les entitats i sistemes de salut a partir de les dades que registren i publiquen els diferents centres hospitalaris participants.

L’esmentada iniciativa, pionera a l’Estat, ha evolucionat en termes quantitatius i qualitatius, per passar de ser una eina de mesura a un profund exercici de benchmark que permet als centres no només comparar els resultats respecte anys anteriors sinó també valorar la seva evolució davant a centres sanitaris.

About author

Le podría interesar también

Sin categorizar

[RESERVA D’AGENDA – 30/06] “RSE i Pimes: marcar la diferència” Acte de llançament de la nova edició de l’RSE.Pime

El proper 30 de juny a les 16.00h celebrem la jornada virtual de tancament de RSE.Pime d’enguany i llançament de la nova edició: “RSE i Pimes: marcar la diferència“. En aquest

Últimas noticias

#ODS Objetivo 13: Adoptar medidas urgentes para combatir el cambio climático y sus efectos

“Adoptar medidas urgentes para combatir el cambio climático y sus efectos” es el treceavo de los 17 Objetivos de Desarrollo Sostenible aprobados por Naciones Unidas para el período 2015-2030 El

Sin categorizar

El Montepio impulsa el primer servei de mobilitat elèctrica compartida al Bages, Berguedà i Solsonès

Montepio, empresa membre de Respon.cat, engega aquesta iniciativa amb la col·laboració de la cooperativa sense ànim de lucre Som mobilitat. L’acció està emmarcada en la campanya e-montepio per fomentar projectes