Jornada “Gestionar la cadena de proveïment des de la perspectiva de l’RSE”

Jornada “Gestionar la cadena de proveïment des de la perspectiva de l’RSE”

  • El proper dijous 21 de març tindrà lloc la sessió virtual “Gestionar la cadena de proveïment des de la perspectiva de l’RSE“.
  • En aquesta sessió comptarem amb Felisa Palacio, Responsable d’RSE i Recursos Humans a Tarannà Viatges, i Daniel Marsol Trescents, Director de Comunicació, Màrqueting, Relacions corporatives i RSC a bonÀrea.

També per a empreses no membres de Respon.cat.

Es tracta d’una sessió de tres hores en format online que s’emmarca en el Programa de formació en RSE.
Gratuït per a les empreses membres.
Per a les empreses no membres cada sessió té un cost de 50€. 
  • 🗓 Dijous 21 de març 2024
  • ⏰ 9.00-11.50h
  • 💻 Virtual

 

Inscripcions obertes (10. Gestionar la cadena de proveïment des de la perspectiva de l’RSE)


Respon.cat organitza anualment el Programa de formació en RSE que té per objectiu capacitar les persones que dirigeixen o gestionen l’RSE aportant-los els coneixements i metodologia necessària per millorar l’exercici de la funció DiRSE.

Els continguts d’RSE són aportats per empreses membres de l’associació, expertes en les matèries clau que s’aborden, amb l’objectiu de compartir coneixement i experiències i reforçar així les relacions de les empreses Respon.cat, alhora que s’aporten continguts pràctics de sectors i activitats diverses.

La metodologia del programa pretén generar un espai d’intercanvi entre les persones participants, de manera que es puguin intercanviar i analitzar bones pràctiques i es desenvolupin maneres innovadores d’abordar els reptes.

About author

Le podría interesar también

Últimas noticias

Respon.cat a la presentació dels resultats de la consulta empresarial sobre desenvolupament sostenible

El passat 28 de novembre Respon.cat va participar en la taula rodona de presentació dels resultats de la consulta empresarial sobre desenvolupament sostenible del Pacte Mundial a la Jornada L’empresa

Últimas noticias

Sessió sobre la Llei d’informació no financera i diversitat en el sector salut i social a l’UCH

La Unió Catalana d’Hospitals organitza una sessió informativa sobre l’aplicació de la Llei d’informació no financera i diversitat en el sector salut i social el proper 4 de novembre. La responsabilitat

Sin categorizar

Joana Amat, una de les 29 personalitats reconegudes amb la Creu Sant Jordi 2019

Joana Amat, directora general d’Amat Immobiliaris, empresa membre de Respon.cat, i presidenta de FIDEM, ha estat una de les 15 persones reconegudes amb la Creu de Sant Jordi de la