Convocatòria de lloc de treball: comunicació Respon.cat

Logo Respon.catL’associació Respon.cat obre una convocatòria per cobrir la plaça de comunicació i suport a projectes.

Respon.cat té l’espai de treball al carrer de Mallorca, 1, de Barcelona, al costat de Sants-Estació.

L’equip de treball està integrat per cinc persones (coordinació, projectes, comunicació, administració, secretaria), a banda de col·laboracions externes.

 

 

 

Descripció de lloc de treball

  • Comunicació externa i interna i suport als programes de l’organització.

Respon.cat ha de fer un salt en la visibilitat externa i alhora en la implicació de les empreses membres, en aquest cas a partir de guanyar capacitat d’incidència en mitjans de comunicació, xarxes socials, creadors d’opinió, i DirComs corporatius. La celebració dels 10 anys durant el 2024 és un moment propici.

El lloc de treball requereix abordar la comunicació interna -respecte a les empreses membres- i externa, a més de treballar en equip amb un equip de cinc persones, i col·laborant especialment en l’organització dels esdeveniments.

Convocatòria Comunicació Respon.cat

About author

Le podría interesar también

Últimas noticias

[RESERVA D’AGENDA – 30/06] “RSE i Pimes: marcar la diferència” Acte de llançament de la nova edició de l’RSE.Pime

El proper 30 de juny a les 16.00h celebrem la jornada virtual de tancament de RSE.Pime d’enguany i llançament de la nova edició: “RSE i Pimes: marcar la diferència“. En aquest

Jornada “La responsabilitat social de l’empresa amb el territori i la comunitat”

El proper dijous 7 de març tindrà lloc la jornada virtual “La responsabilitat social de l’empresa amb el territori i la comunitat”. Respon.cat organitza una sessió d’aquesta temàtica oberta a les empreses,

Novedades

Has creat nous equips a la teva firma perquè s’especialitzin en informació no financera?

El Col·legi de Censors Jurats de Comptes de Catalunya organitza el Pla de formació d’equips en reporting i verificació externa de la Informació No Financera (INF)   Informació no financera: