L’Orfeó lleidatà proposa un clam per la lluita contra el canvi climàtic amb l’espectacla Mare Terra

L’Orfeó lleidatà proposa un clam per la lluita contra el canvi climàtic amb l’espectacla Mare Terra

Mare Terra

  • La Fundació Orfeó Lleidatà, organització membre de Respon.cat, us convida a l’espectacle Mare Terra que vol ser clam per la lluita pel canvi climàtic.
  • Mare Terra es l’espectacle dels Cors de l’Orfeó Lleidatà i tindrà lloc el dissabte 27 de maig, a les 19.30 h, al Teatre de la Llotja de Lleida.

El Cor és l’eix principal de l’espectacle, i compta també amb la participació dels Cors Infantils i Joves de l’Orfeó, actors de l’Aula Municipal de Teatre de Lleida, i amb la direcció escènica de Dani Coma.

Mitjançant la música coral contemporània, veurem néixer i créixer la Terra i com l’ésser humà la destrueix a poc a poc. Finalment, les noves generacions ens donaran un cop de realitat per canviar el rumb del nostre planeta.

Un dels valors de la Fundació Orfeó Lleidatà és el compromís amb el medi ambient, posant en valor la cultura com element transformador de la nostra societat cap a un futur més sostenible.

Trobareu tota la informació en aquest enllaç

 

About author

Le podría interesar también

Últimas noticias

#ODS Objetivo 3: Garantizar una vida sana y promover el bienestar para todos en todas las edades

“Garantizar una vida sana y promover el bienestar para todos en todas las edades” es el tercero de los 17 Objetivos de Desarrollo Sostenible (ODS) aprobados por Naciones Unidas para

Últimas noticias

Ampans ens diu que #TotAniraBé amb música de Blaumut

Ampans dona un missatge d’esperança amb un emotiu vídeo amb el missatge #totAniràBé #QuedatACasa, amb l’acompanyament musical de Blaumut Davant l’ingent increment de la pandèmia del coronavirus sorgeixen centenars d’iniciatives per

Últimas noticias

Suara Cooperativa celebra 10 anys de serveis d’atenció a les persones

Suara Cooperativa, empresa membre de Respon.cat, celebra 10 anys de serveis d’atenció a les persones. “La cultura de Suara, fruit de la manera de treballar enfocada en les persones, ha permès