Ampliem el termini d’inscripció de l’RSE.Pime fins al 15 de juliol

Ampliem el termini d’inscripció de l’RSE.Pime fins al 15 de juliol

  • La convocatòria per sol·licitar de participar en el programa RSE.Pime està oberta fins al 15 de juliol.
  • L'RSE.Pime és una oportunitat perquè les pimes avancin en la gestió de les responsabilitat social en cinc sessions presencials i dues tutories personalitzades.

  Més informació sobre l'RSE.Pime   Sol·licitud d'inscripció a l'RSE.Pime FINS AL 15 de juliol

Presentació de l'RSE.Pime

 L'RSE.Pime l'organitza Respon.cat ambel suport de la Generalitat de Catalunya i la col·laboració del Consell de Cambres de Comerç.

RSE.Pime és un programa pràctic d’implantació de l’RSE a les pimes catalanes organitzat per Respon.cat que compta amb el suport del Departament d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya i la col·laboració del Consell de Cambres de Catalunya.

RSE.Pime ha de servir per a què les empreses participants acabin disposant d’un Pla d’acció d’RSE que hagi estat elaborat per elles mateixes, seguint la metodologia proposada i comptant amb l’acompanyament expert i espais de trobada amb les altres empreses participants.

A QUI S´ADREÇA?


El programa s’adreça a persones del nivell directiu de pimes i microempreses que durant mig any es reuniran un cop al mes per aprofundir en el sentit empresarial de l’RSE i desenvolupar el propi Pla d’acció. Rebran eines i procediments de millora en la gestió econòmica, social i ambiental  a partir de la implantació dels valors d’RSE a la cultura empresarial de l’organització.

La força d’RSE.Pime és que ofereix a les empreses de manera àgil un programa complet d’aprenentatge sobre l’RSE amb 5 tallers directius en grups reduïts, més dues sessió de consultoria a l’empresa, i una darrera trobada general per avaluar, tot orientat a l’acció.
COM S´ESTRUCTURA


RSE.Pime s’estructura com una xarxa d’aprenentatge de Responsabilitat Social que pretén la integració de la sostenibilitat en les 15 pimes seleccionades com a participants.

Després d’una introducció al marc conceptual i una autoavaluació, una anàlisi de la sostenibilitat segueix en què cada empresa reflexiona sobre l’impacte social de la seva activitat principal i busca solucions que poden tenir un efecte positiu en les persones, el medi ambient i la comunitat. El resultat és un pla d’acció que es discuteix amb altres gestors que participen a la xarxa d’aprenentatge. Al final del programa, els participants han comprès què significa la sostenibilitat per als seus negocis, han tingut l’oportunitat d’experimentar i han conformat un pla d’acció.

About author

Le podría interesar también

Sin categorizar

Premis Respon.cat, sobre RSE i amb RSE

Respon.cat va crear l’any passat els Premis que porten el seu nom, amb la voluntat que convoquin anualment. La posada en marxa d’aquesta iniciativa empresial com a organisme de referència

Sin categorizar

Oberta la convocatòria dels Premis EMAS Catalunya 2018

Fins al 20 de setembre de 2018 està obert el període de presentació de candidatures als Premis EMAS Catalunya 2018. Els premis s’adrecen a organitzacions EMAS que tinguin com a

Sin categorizar

Hem estat a la jornada de cloenda del programa europeu COGITA

Avui 23 d’octubre de 2014 ha tingut lloc la Jornada Final de COGITA amb la participació dels representants dels tretze territoris participants i altres experts i públic interessat.El títol de