Respon.cat a la presentació dels resultats de la consulta empresarial sobre desenvolupament sostenible

Jornada empreses catalanes als ODS

  • El passat 28 de novembre Respon.cat va participar en la taula rodona de presentació dels resultats de la consulta empresarial sobre desenvolupament sostenible del Pacte Mundial a la Jornada L’empresa davant del repte de la sostenibilitat.
  • Durant la jornada es van presentar i valorar els resultats de la consulta empresarial que es va llançar des de Pacte Mundial.

Algunes de les conclusions que s’extreuen de l’enquesta són que la major part de les empreses indiquen que coneixen els ODS (un 86 %), però quan se’ls demana si ho fan en profunditat, aquest percentatge baixa al 46 %. La consulta també indica que moltes empreses (46%) consideren que la sostenibilitat i els ODS han impactat favorablement sobre els seus resultats econòmics. Així mateix, poc més de la meitat de les empreses avaluen i mesuren la seva contribució als ODS (58 %) i tant sols un 22 % disposa d’indicadors per mesurar i avaluar acompanyats d’objectius públics, mesurables i amb un límit de temps en aquest àmbit.

L’enquesta ha aportat informacions d’interès que han de servir per implementar accions que contribueixin a aprofundir el coneixement de l’Agenda 2030 i els ODS a les empreses.

Le podría interesar también

Mango dóna 2 milions de mascaretes per combatre l’avenç de la COVID-19

Mango, empresa membre de Respon.cat, ha aportat 2 milions de màscares i està utilitzant el seu potencial logístic per distribuir-les per tots els hospitals d’Espanya. Mango, a través d’aquesta mesura,

Aportacions de la campanya #IgualtatÉsUrgent8M @odeecambra

Amb motiu del Dia Internacional de la Dona, l’Observatori Dona, Empresa i Economia (ODEE) de la Cambra de Comerç de Barcelona va proposar fer sentir la veu per a la