Circular Economy Hotspot de Santiago de Xile

CE Hotspot Santiago de Xile

  • De 28 de novembre a l’1 de desembre s’organitzarà el CE Hotspot de Santiago de Xile, que també es podrà seguir en línia.
  • El programa consisteix en visites a indústries i projectes d’economia circular de la regió, així com debats, tallers i exhibicions de bones pràctiques.

 

Els diferents CE Hotspots solen ser bones oportunitats perquè les empreses s’internacionalitzin i detectin noves oportunitats de col·laboració.

Alguns dels sectors econòmics als que es posarà especialment el focus durant el CE Hotspot seran la construcció, el sector del packaging, el vitivinícola i la circularitat en l’aigua i els residus de forma transversal.
Si es del vostre interès, ens podeu demanar tota la informació a través del mail projectes@respon.cat

About author

Le podría interesar también

Últimas noticias

Le invitamos a la Jornada de Transferencia de Buenas Prácticas de las empresas ganadoras de los Premios Respon.cat 2022

Sesión plenaria Bienvenida institucional Rafel Oncins Pujol, presidente de Respon.cat y director de RSC de Plusfresc. Narcís Bosch Andreu, director gerente del Consejo de Cámaras de Catalunya. Ponencia inspiradora a

Últimas noticias

[Microvídeo] Gracias a la UOC por hacer posible Respon.cat

  Gracias a la Universitat Oberta de Catalunya por hacer posible Respon.cat, junto con las otras 36 empresas miembros que forman parte de esta asociación Microvídeo a cargo de José

Otras

A l’Acte “La nit de l’Empresa i la Cultura” es premiaran empreses que impulsen la cultura en l’àmbit català

La Fundació Catalunya Cultura celebrarà al Teatre Romea “La Nit de l’Empresa i la Cultura“, l’acte que acollirà el lliurament del Premi IMPULSA CULTURA 2023 dotat amb 10.000 € i del Premi EMPRESA CULTURA.