L’Orfeó lleidatà proposa un clam per la lluita contra el canvi climàtic amb l’espectacla Mare Terra

L’Orfeó lleidatà proposa un clam per la lluita contra el canvi climàtic amb l’espectacla Mare Terra

Mare Terra

  • La Fundació Orfeó Lleidatà, organització membre de Respon.cat, us convida a l’espectacle Mare Terra que vol ser clam per la lluita pel canvi climàtic.
  • Mare Terra es l’espectacle dels Cors de l’Orfeó Lleidatà i tindrà lloc el dissabte 27 de maig, a les 19.30 h, al Teatre de la Llotja de Lleida.

El Cor és l’eix principal de l’espectacle, i compta també amb la participació dels Cors Infantils i Joves de l’Orfeó, actors de l’Aula Municipal de Teatre de Lleida, i amb la direcció escènica de Dani Coma.

Mitjançant la música coral contemporània, veurem néixer i créixer la Terra i com l’ésser humà la destrueix a poc a poc. Finalment, les noves generacions ens donaran un cop de realitat per canviar el rumb del nostre planeta.

Un dels valors de la Fundació Orfeó Lleidatà és el compromís amb el medi ambient, posant en valor la cultura com element transformador de la nostra societat cap a un futur més sostenible.

Trobareu tota la informació en aquest enllaç

 

About author

Le podría interesar también

Últimas noticias

Fichas de Buenas Prácticas en RSE de las empresas participantes en RSE.Pime 21-22

En el marco del programa RSE.Pime se elaboran las fichas de Buenas Prácticas realizadas por personas expertas donde se refleja el compromiso de las empresas participantes en Responsabilidad Social. Con

Novedades

Damos la bienvenida a trece nuevas empresas miembros en Respon.cat

Damos la bienvenida trece nuevas empresas como miembros de Respon.cat: Asemon Consultors Laborals, Assenur, ALOVA, Biovert, Calaf grup, Col·legi i Associació d’Agents Immobiliaris de Girona, Fundació Ared, Grafix, HP Barcelona,

Últimas noticias

Se presenta hoy la 10ª edición del Anuario Corresponsables en Barcelona

El presidente de Respon.cat interviene en la inauguración del evento Distintas empresas socias de Respon.cat harán sus aportaciones: Agbar, GasNatural, BBVA y DKV El CaixaForum de Barcelona acogerá este jueves,