Màster universitari en Responsabilitat Social Corporativa online a la UOC

  • La Universitat Oberta de Catalunya ha llançat el primer màster oficial que es fa a Catalunya sobre Responsabilitat Social Corporativa. 
  • Es farà en català i en castellà, i el fet de ser online permetrà arribar al públic català, espanyol i llatinoamericà.
  • S'han establert col·laboracions amb la iniciativa empresarial Respon.cat per al desenvolupament de l'RSE, que permetrà que bones pràctiques d'empreses catalanes hi siguin estudiades.
  • També hi han col·laborat experts com Josep Maria Canyelles, Albert Huerta i José Antonio Lavado, entre d'altres.
  • Pretén formar professionals capaços d'abordar imaginativament les necessitats i demandes individuals i organitzatives en relació amb la sostenibilitat i la responsabilitat social, i de respondre-hi satisfactòriament. 

UOC Universitat Oberta de CatalunyaEl màster de Responsabilitat social corporativa (RSC) respon a la necessitat de formar professionals capaços de posar en pràctica projectes i sistemes de gestió de l'RSC en les seves organitzacions, transformant-les des de l'òptica de la responsabilitat, amb la finalitat que siguin a mitjà i llarg termini des d'una perspectiva econòmica, però també ambiental i social.

  • Crèdits 60 ECTS
  • Inici 15 octubre 2014
  • Títol Responsabilitat Social Corporativa
  • Idioma castellà, català

Accés a la presentació

About author

Le podría interesar también

Sin categorizar

2017 és l’any internacional del turisme sostenible per al desenvolupament

L’any 2017 ha estat declarat per les Nacions Unides com a Any Internacional del Turisme Sostenible per al Desenvolupament (A/RES/70/193). Respon.cat preveu fer alguna acció durant aquest any sobre aquest

Sin categorizar

Sessió informativa sobre novetats fiscal i laborals 2018

L’empresa membre Auren convida les organitzacions associades de Respon.cat a la sessió informativa sobre novetats fiscals i laborals aplicables des del 2018. La sessió tindrà lloc aquest divendres 9 de febrer

Sin categorizar

Hem aprofitat el projecte europeu COGITA

Catalunya ha participat al llarg del període 2012-2014 en el Programa europeu COGITA, per mitjà del Consell de Cambres de Comerç, junt amb dotze territoris més, finançat per INTERREG IVC.