Apunts i la Càtedra d’Economia Solidària de la Universitat Abat Oliba CEU organitzen la III Jornada per implementar l’RSE

III_Jornada_RSE_Apunts

  • La III Jornada "Implementar la RSE: Innovar per crear benestar a les organitzacions" se celebrarà el 27 d’octubre de 9h a 13:30h a l’Aula Magna de la Universitat Abat Oliba.
  • Apunts, empresa membre de Respon.cat, coorganitza aquesta jornada amb la Càtedra d’Economia Solidària de la Universitat Abat Oliba CEU.

Ja es poden fer les inscripcions per assistir a la III Jornada ‘Implementar la RSE: Innovar per crear benestar a les organitzacions’, que organitzen conjuntament Apunts i la Càtedra d’Economia Solidària de la Universitat Abat Oliba CEU i que se celebrarà el 27 d’octubre de 9h a 13:30h a l’Aula Magna de la Universitat Abat Oliba.

La conferència inaugural, titulada Claus de la cultura dels millors llocs per treballar, anirà a càrrec del Sr. Nicolás Ramillo, Director general de Great Place to Work Espanya. També hi haurà una taula rodona sobre experiències de benestar a les organitzacions, moderada per la Sra. Anna Fornés, directora de la Fundació Factor Humà, i on participaran la Farmacèutica Roche, Nestlé i Aigües de Barcelona. La Sra. Mª Antònia Carmona, coacher i experta en RRHH, impartirà el taller Poc és molt: com aconseguir el benestar a la feina a través del coaching.

Al final de la jornada el Departament d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya lliurarà els reconeixements a empreses que desenvolupen amb èxit la seva RSE enfocada al win-win, en tres categories: Empresa amb Valors Socials, Empresa amb Promoció de la Diversitat, i Empresa amb Innovació Social.

L’assistència a la jornada és oberta a tot el públic amb inscripció prèvia. Pots consultar el programa i fer la teva inscripció abans del 20 d’octubre aquí.

Font: www.cetapunts.org

About author

Le podría interesar también

Sin categorizar

El proper 3 de desempre es presenta l’Eina de Diagnosi en Responsabilitat Social

El proper 3 de desembre es presenta l’eina de diagnosi en Reforma Horària i Responsabilitat Social al sector audiovisial. La sessió està organitzada per la Iniciativa per la Reforma Horària

Sin categorizar

[Vídeo] Aigües de Barcelona: l’aigua és un servei essencial i clau per a la solució del problema

Amb la voluntat de mostrar com responen les empreses compromeses davant la crisi del coronavirus, Respon.cat ha elaborat un recull de vídeos amb propostes, bones pràctiques, crides o altres iniciatives

Sin categorizar

Barcelona, seu mundial de l’Economia del Bé Comú

Entre el 13 i 15 de maig tindrà lloc a Barcelona la Reunió Internacional de Delegats de l’Economia del Bé Comú, amb el principals representants d’Europa i Amèrica Llatina Per Respon.cat