L’adhesió al Manifest per una Economia amb Propòsit

L’adhesió al Manifest per una Economia amb Propòsit

Si la vostra empresa encara no s’ha adherit al Manifest, teniu la possibilitat de fer-ho ara mateix de manera molt senzilla. Què se us demana?

  1. Omplir el formulari d’adhesió inicial
  2. Elaborar un propòsit de la vostra empresa i comunicar-nos-el al segon formulari d’adhesió, senzillament aportant l’enllaç a la vostra pàgina web on es detalli.
  3. Que aquest propòsit es correspongui amb uns impactes al llarg dels propers anys, com per exemple des d’ara fins al 2030. Comuniqueu-nos-ho al formulari anterior.

L’adhesió és gratuïta.

Si la vostra empresa ja està adherida al Manifest, recordeu que us heu compromès a elaborar un propòsit i que aquest generi accions portadores d’impacte, des d’ara fins al 2030. Què us demanem?

  1. Que ens envieu a info@empresesambproposit.cat l’enllaç a la part de la vostra pàgina web on es detalla tot aquesta informació: propòsit i els seus impactes.

Per facilitar l’elaboració del propòsit

A més, us informem que disposeu de diferents recursos per facilitar-vos aquesta tasca.

Les diferents organitzacions promotores del Manifest porten a terme diferents activitats, com ara jornades, espais de reflexió i publicacions que us poden ser d’interès. Tenim previst compartir-vos aquests recursos en les pròximes newsletters d’entrevistes.

I, en concret, Respon.cat promou seminaris de curta durada adreçats a persones de nivell directiu perquè les empreses pugueu comprendre a què ens referim quan parlem de propòsit, com elaborar-lo, com gestionar-lo, com liderar l’organització des del propòsit.

Le podría interesar también

Últimas noticias

16 empreses participaran a l’edició 2018 del programa RSE.Pime

  A partir del proper dimarts divuit de setembre tindrà lloc la cinquena edició del programa RSE.Pime, que enguany acollirà setze organitzacions. La selecció incorpora cinc microempreses, set empreses petites i

Sin categorizar

[Entrevista] Marc Brugueras: volem crear un model de gestió ètica viu, pensat per evolucionar amb l’organització

Recull d’entrevistes realitzades a empreses membres de Respon.cat en el el marc de col·laboració amb Corresponsables, media partner especialitzat en RSE i empresa membre de l’Associació. Aquestes entrevistes mostren algunes

Sin categorizar

Respon.cat porta el compromís amb el territori, amb el desenvolupament econòmic responsable i amb l’empresa saludable al Bizbarcelona

Tres empreses membres de Respon.cat, Acefat, Efebé – Grup Papelmatic i EBA Vallcarca exposen casos de bones pràctiques en el desenvolupament del compromís social de les pimes al Bizbarcelona. Les tres