Sumeu-vos a la Magic Line de Sant Joan de Déu

Magic line 2023

  • Sant Joan de Déu, empresa membre de Respon.cat, organitza la 10a edició de la Magic Line.
  • Us animem a implicar treballadors, familiars, col·laboradors o amistats per caminar plegats per una bona causa diumenge 26 de març (25 de març a Madrid)!

La Magic Line és possible gràcies a empreses grans i petites que se sumen any rere any a la caminada solidària de Sant Joan de Déu. En aquesta 10a edició, ja s’estan mobilitzant formant els seus equips i promovent activitats solidàries. Altres s’impliquen, a més a més, com a partner d’aquesta iniciativa solidària. És el cas de Solideo, que se s’ha sumat, per primer any, com a entitat promotora.

About author

Le podría interesar también

Jornada “Empresa saludable i salut mental” de la Formació en RSE

El pròxim dijous 9 de maig tindrà lloc la sessió virtual “Empresa saludable i salut mental“, que forma part del nostre Programa de formació en RSE. En aquesta sessió comptarem amb:

Sin categorizar

Suara Cooperativa celebra 10 anys de serveis d’atenció a les persones

Suara Cooperativa, empresa membre de Respon.cat, celebra 10 anys de serveis d’atenció a les persones. “La cultura de Suara, fruit de la manera de treballar enfocada en les persones, ha permès

Sin categorizar

El Diari ARA recull les històries personals de confinament: explica’ls la teva!

Davant la demanda del Govern de confinament, el diari ARA, empresa membre de Respon.cat,  llança una crida per recollir les històries de confinament de la ciutadania. S’ha habilitat una plataforma