Respon.cat amb la Setmana Europa de Desenvolupament Sostenible #ESDW2022

  • Respon.cat se suma a la Setmana Europa de Desenvolupament Sostenible i registra les accions que s’estan realitzant des de l’associació per promoure en desenvolupament sostenible en el marc de la Responsabilitat Social a Catalunya.
  • La Setmana Europa de Desenvolupament Sostenible és una iniciativa per facilitar l’organització d’activitats que promoguin el desenvolupament sostenible i visibilitzar aquests esforços en una plataforma comuna.

 

Des de Respon.cat hem resgistrat les activitats previstes per aquesta setmana a la ESDW22. Algunes d’aquestes accions són l’inici del programa RSE.Pime, la convocatòria del Consell Acadèmic i el taller d’empreses amb propòsit.

També volem convidar altres agents i empreses compromeses a fer el mateix. La inscripció està oberta a agències governamentals, centres de recerca, institucions educatives, museus, fundacions, associacions i empreses, així com a ciutadans individuals sempre i quan l’esdeveniment/projecte proposat fomenti el desenvolupament sostenible i contribueixi a l’assoliment dels Objectius de Desenvolupament Sostenible. 

Si hi esteu interessats, trobareu informació a la pàgina web d ela Setmana Europea de Desenvolupament Sostenible i en aquest document explicatiu.

Le podría interesar también

Sin categorizar

Respon.cat i la FCVS signen un conveni de col·laboració per enfortir les relacions d’entitats de voluntariat i empreses

Respon.cat i la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) signen un conveni per enfortir les relacions entre les entitats de voluntariat i les empreses. La FCVS incrementarà la seva vinculació

Últimas noticias

Apunteu-vos a la jornada “Mapa de materialitat per a la gestió de la sostenibilitat a les PIME” a la Borsa de Barcelona

La sostenibilitat és un valor cada vegada més important per a l’èxit i la resiliència de les empreses. Les noves normatives europees de sostenibilitat com la Directiva (UE) 2022/2464, relativa

Últimas noticias

Pimes catalanes mostren el compromís en la gestió de la Responsabilitat Social

Respon.cat organitza una trobada amb les empreses participants de les diferents edicions de l’RSE.Pime. S’han identificat aprenentatges i reptes i s’ha fet networking. Avui ha tingut lloc a la Ciutat