Jornades Corresponsables de presentació de la 17a edició de l’Anuari Corresponsables

  • Corresponsables, empresa membre de Respon.cat, organitza la Jornada  “Riscos, actuacions i principals oportunitats sostenibles en matèria d’ESG”.
  • En aquesta jornada també s’anbordaran temes relacionats amb la sostenibilitat, l’RSE i l’Agenda 2030 a més de presentar la 17 aedició de l’Anuari Corresponsables.

 

Corresponsables presenta el 15 i 21 de març a Madrid i Barcelona, ​​respectivament, la 17a edició de l’Anuari Corresponsables amb unes jornades en què reunirà tota mena d’organitzacions i experts. En aquesta ocasió, les Jornades Corresponsables se centraran en Riscos, actuacions i principals oportunitats sostenibles en matèria d’ESG, i posaran especial èmfasi en el rol que juguem totes les organitzacions (privades, públiques i sense ànim de lucre) per aconseguir arribar més a la ciutadania, superar les barreres i obstacles actuals i definir entre tots quins seran els propers passos a seguir.

Se’n lliurarà un exemplar de l’Anuari Corresponsables 2022 als assistents de l’esdeveniment, que se celebrarà a l’Auditori d’IESE de Madrid i Barcelona.

Es comptarà amb la participació d’organitzacions com BBVA, Consell General de Col·legis Farmacèutics, Elecnor, Forètica, Fundació Unoentrecienmil, Gesternova, Henkel, Holalús, Lenovo, Nacex, South Pole, SQM, Vantage Towers, Vitaldent, Wheris i World Vision, entre d’altres.

 

Inscripcions

Le podría interesar también

Novedades

ATENCIÓN PYMES: lanzamos la nueva edición de RSE.Pime, un plan de acción en RSE en 10 sesiones

Lanzamos el RSE.Pime 2022-2023, el programa de referencia en Responsabilidad Social para las pymes catalanas. Una nueva oportunidad para dar un salto cualitativo de la gestión de la Responsabilidad Social

Novedades

Sumeu-vos a la Magic Line de Sant Joan de Déu

Sant Joan de Déu, empresa membre de Respon.cat, organitza la 10a edició de la Magic Line. Us animem a implicar treballadors, familiars, col·laboradors o amistats per caminar plegats per una bona

Últimas noticias

Toda la información del programa RSE.Pime

Una oportunidad para las pymes RSE.Pime es un programa de implantación de la Responsabilidad Social en las pymes catalanas. Está promovido por Respon.cat, el Consejo de Cámaras de Comercio y