Llagurt, producte làctic

El Llagurt és la cadena de iogurteries del Territori Català, actualment hi ha aproximadament uns 30 punts de venta i em obtingut 9 premis i reconeixements.
El que us proposem és que convideu a les vostres empleades i empleats a menjar un llagurt, ja sigui al lloc de treball o amb les seves famílies a les nostres botigues. Un petit detall a ells, després de tot l’esforç que han fet durant aquest confinament, pensem que us estaran molt agraïts i augmentarà el sentiment de pertinença a les vostres empreses!
El iogurt de base és ecològic de la Granja la Selvatana de Campllong, i la llet és de la Granja Mas Colomer d’Esponellà. Apostem pels proveïdors locals, per la salut, l’alimentació healthy i esperem que vosaltres recolzeu el nostre comerç local i català.

Vegeu vídeo

About author

Le podría interesar también

newsletter

[Vídeo] A Grup Tersa hem aplicat mesures per garantir el servei essencial i mitigar l’impacte social

Amb la voluntat de mostrar com responen les empreses compromeses davant la crisi del coronavirus, Respon.cat ha elaborat un recull de vídeos amb propostes, bones pràctiques, crides o altres iniciatives

Sin categorizar

Premis FIDEM 2016: 20 anys avançant juntes

El proper 15 de novembre FIDEM celebra la XIX edició Premis: 20 anys avançany juntes A més aquest any la Fundació Internacional de la Dona Empresària celebra el 20é aniversari.

Sin categorizar

Catalunya es dota d’un Pla Nacional per a la implantació de l’Agenda 2030 de les Nacions Unides

El Govern impulsa el Pla Nacional per a la implementació de l’Agenda 2030 de les Nacions Unides L’elaboració d’aquest Pla referma el compromís de Catalunya amb la comunitat internacional