[Vídeo] ABS Alt Camp: estem abordant la complexitat del moment en clau de Responsabilitat Social

  • Amb la voluntat de mostrar com responen les empreses compromeses davant la crisi del coronavirus, Respon.cat ha elaborat un recull de vídeos amb propostes, bones pràctiques, crides o altres iniciatives que algunes organitzacions estan promovent.
  • L'ABS Alt Camp Alcover davant la situació provocada pel coronavirus decideix focalitzar en els seus pilars fonamentals: Continuar donant servei i vetllar per l'equip de treball. Això ha suposat un esforç en tres àmbits: laboral, ambiental i directiu.

About author

Le podría interesar también

Últimas noticias

[Microvídeo] Gracias a Grup Sifu por hacer posible Respon.cat

Gracias Grup Sifu por hacer posible Respon.cat, junto con otras 36 empresas miembro que forman parte de la asociación Microvídeo a cargo de Cristian Rovira, vicepresidente de Grup Sifu El

Sin categorizar

Principios del Pacto Mundial

En 1999, Naciones Unidas creó el Pacto Mundial -Global Compact en inglés-, una iniciativa internacional propuesta por el secretario general Kofi Annan con el fin de fomentar la ciudadanía corporativa.

Sin categorizar

Aquest dilluns a les 17h: Acte d’RSE per a pimes a la Llotja de Mar

El proper dilluns 29 de maig Respon.cat celebra l’acte de llançament de l’edició RSE.Pime 2017 i cloenda de l’edició 2016. Durant l’acte es donarà la publicació amb els casos de bones