Respon.cat amb el #GivingTuesday

GivingTuesday

  • Empreses membres de Respon.cat participen de nou en el #GivingTuesday amb iniciatives solidàries, aquest 28 de novembre.
  • El #GivingTuesday és un moviment global que vol incentivar i multiplicar les bones accions de les persones.

Avui, 28 de novembre és Giving Tuesday, és a dir, el dia per a donar. Després d’un Black Friday i un Cyber Monday cada vegada més instaurats a Catalunya, continuem la cadena de dates heretades dels Estats Units amb una que mira de contraposar el caràcter consumista de les anteriors.

La iniciativa sorgida al 2012 a Nova York, arribà per primera vegada a Catalunya al 2015, amb la idea “d’incentivar les bones accions de les persones”, dedicant un dia a nivell mundial a l’acció de donar als demés, ja siguin aliments, diners, temps, sang o objectes de segona mà. L’any passat van participar a Catalunya 260 projectes d’àmbits tan diversos com l’educació, la salut, els drets humans o el medi ambient, que aconseguiren mobilitzar quasi 400.000 euros, només al nostre territori.

Les empreses tenen diverses maneres de col·laborar-hi, com ara recolzar directament algun dels projectes o incentivar la participació del seu personal, ja sigui amb hores de voluntariat, amb una aportació econòmica o simplement fent-ne difusió a les xarxes socials. La web oficial de la jornada als Estats Units inclús ofereix un kit per a grans empreses i un altre per a PYMES amb idees i exemples de maneres com altres organitzacions s’han sumat a la iniciativa. Algunes de les empreses membres de Respon.cat ja hi formen part també!

Captura de pantalla 2017-11-28 a les 17.41.40

  • AMPANS, una fundació amb més de 50 anys d’història que treballa per a la l’educació, la qualitat de vida i la inserció laboral de les persones amb discapacitat intel·lectual, malaltia mental i altres col·lectius en situació de vulnerabilitat. Acompanyen i donen suport a més de 2.000 persones i comptem amb més de 700 professionals i un centenar de voluntaris.

Ampans s'ha sumat al #GivingTuesday amb un proposta de voluntariat!

Fes-t'he voluntari. Col·labora!

 

 

DKV_AssegurancesDKV Assegurances col·labora amb el #GivingTuesday sota el lema "obre el teu repte i et dupliquem la qualtitat aconseguida", amb el compromís de duplicar la quantitat recaptada per aquells clients que s’animin a organitzar un repte personal i a duplicar les aportacions d’aquells que decideixin recolzar una activitat existent.

Col·labora!

 

 

Fundacio_Ilersis

 

 

 

Fundació Ilersis presenta un nou projecte que beneficiarà directament a les persones amb discapacitat, malaltia mental i a les seves famílies, en el seu camí vers el creixement humà. Encomana'm de pau obre la possibilitat als participants de recolzar la ocmpra de material per a la creació d’un espai d’estimulació dels sentits per a persones amb discapacitat.

Encomana't de pau. Col·labora!

 

 

About author

Le podría interesar también

Últimas noticias

El Diari ARA recull les històries personals de confinament: explica’ls la teva!

Davant la demanda del Govern de confinament, el diari ARA, empresa membre de Respon.cat,  llança una crida per recollir les històries de confinament de la ciutadania. S’ha habilitat una plataforma

Sin categorizar

MútuaTerrassa celebra els 10 anys d’adhesió al Pacte Mundial de Nacions Unides

Dilluns 17 de juny MútuaTerrassa, empresa membre de Respon.cat, celebra els 10 anys d’adhesió al Pacte Mundial de les Nacions Unides. L’Hospital Plató i l’Institut Guttman participaran en la jornada

Sin categorizar

Ametller Origen llança la campanya femcami.org per assolir l’objectiu de ser neutres en emissions de CO2

Ametller Origen, empresa membre de Respon.cat, llança la campanya femcami.org per assolir l’objectiu de ser neutres en emissions de CO2 en Abast 1, 2 i 3, vint-i tres anys abans