El III Congrés Català de l’Associacionisme i el Voluntariat se celebrarà al maig

El proper 20 de maig de 2016 tindrà lloc el III Congrés Català de l'Associacionisme i el Voluntariat que vol ser un punt de trobada i de debat en torn del voluntariat amb la participació d'entitats i altres agents implicats.
Aquesta tercera edició, després de les del 1995 i 2012, té com a objectiu generar un debat entre les associacions i fundacions sobre els reptes de les persones que fan tasques de voluntariat i el futur social i polític de Catalunya. Enguany girarà entorn a dos eixos temàtics: el voluntariat en el marc d’un nou país, reptes del voluntariat; i el foment de l’associacionisme i la participació ciutadana.
El proper mes de gener s'iniciaran les actuacions precongrés que s'allargaran fins el mes d'abril. Durant tot aquest període s'iniciaran un seguit de sessions de treball a diferents punts del territori garantint una distribució geogràfica diversa i de tots els àmbits per tal que totes les entitats i organitzacions interessades puguin participar, debatre i aportar els seus punts de vista sobre els eixos temàtics del congrés.
Les sessions seran coordinades per l’equip de la Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària (Departament de Treball, Afers Socials i Famílies) amb la col·laboració de les federacions sectorials i les entitats del territori. Properament s’anunciaran els llocs i les dates de celebració d’aquestes sessions territorials.
La convocatòria va ser acordada el 29 de juny passat en la sessió del Consell de l’Associacionisme i el Voluntariat de Catalunya (CAVC).

About author

Le podría interesar también

Sin categorizar

[Vídeo] 2a Jornada de Transferència de Bones Pràctiques de Responsabilitat Social

Aquest dimecres ha tingut lloc la 2a Jornada de Transferència de Bones Pràctiques de Responsabilitat Social Durant la sessió es va oferir la possibilitat de dialogar en profunditat amb les

Sin categorizar

Ha començat l’RSE.Pime amb 16 empreses compromeses en la millora de la seva gestió responsable

El passat 18 de setembre va tenir lloc la primera sessió de l’RSE.Pime al Consell de Cambres de Catalunya amb 16 organitzacions catalanes compromeses en la millora de la gestió

Sin categorizar

Vector5 | excel·lència i sostenibilitat, acompanyament en RSC

A vector5 acompanyem les organitzacions a integrar la responsabilitat social en la seva estratègia per fer-les més sostenibles i donar resposta a les expectatives dels seus grups d’interès. Sempre apostem